Uw woning is een goede schilder waard!

Ook voor schilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres. De houten-, metalen- en pleisterwerkdelen van uw woning, aan binnen- en buitenzijde, worden goed beschermd door vakkundig aangebrachte producten van hoogwaardige kwaliteit: een héle zorg minder! Correctheid en netheid van werken staan hierbij hoog op de ladder.

Goed schilderwerk gaat veel langer mee

Niet de "glimmende laatste laag" maar de voorbehandeling bepaalt de kwaliteit van schilderwerk. En daaraan schenken wij bij het uitvoeren van schilderwerk veel aandacht: ondeugdelijke, slecht hechtende verflagen verwijderen, intensief schuren en reinigen, correctie van beglazingskit en/of stopverfzomen en grondige aanpak van eventuele houtrot. Vraag hier meteen online een offerte aan.


Onderhouden van schilderwerk

Regelmatige controle en goed onderhoud van schilderwerk voorkomt hoge kosten. Iedereen weet dat een woning regelmatig onderhoud nodig heeft. Bij het verhelpen van achterstallig onderhoud lopen de kosten meestal flink op. Als wij bij u schilderen zien wij uw pand van heel dichtbij. Wij letten dan niet alleen op het schilderwerk, maar wij kijken ook naar eventuele andere gebreken die u van afstand niet kunt waarnemen. U kunt hierbij denken aan loodwerk dat stuk is, scheuren in metselwerk, ondeugdelijke voegen of stucwerk dat gebreken vertoont.


Binnenschilderwerk of buitenschilderwerk?

De staat van het binnenschilderwerk is nog veel belangrijker dan die van het buitenschilderwerk. Houtrot ontstaat vaak door kiertjes, losgelaten kitvoegen of open verbindingen waardoor vocht in het hout komt en vervolgens het buitenschilderwerk en het hout aantast. Wanneer de verf en kit in goede staat blijven voorkomt dit de indringing van vocht en het rotten van houten kozijnen, ramen en deuren.


5 jaar garantie op schilderwerk

Naast bescherming speelt bij binnenschilderwerk, soms nog meer dan bij buiten, de verfraaiing een belangrijke rol. Kleur en esthetisch aanzien kunnen de woonsfeer aanzienlijk verhogen en bijdragen tot een beter en prettiger woon- en leefklimaat. Wij beschikken over professionele schuurmachines met stofafzuiging. Vloeren en meubels worden door ons afgedekt. Zo blijft uw woning schoon. Door binnen gebruik te maken van de beste kras- en slijtvaste lakken heeft u zo lang mogelijk plezier van het schilderwerk.

Schildersbedrijf in Leiden voor onderhoud en herstel van houtrot kozijnen, ramen en deuren.
Mos, algen, schimmels, zout en (lucht)vervuiling tasten de verflaag aan. Periodieke controle, grondige reiniging, regelmatig overschilderen van kwetsbare liggende delen zorgen ervoor dat schilderwerk in topconditie blijft.

Voorkomen van houtrot bij houten kozijnen

Door het schilderwerk van kozijnen, ramen en deuren goed te onderhouden voorkomt u houtrot. Het is belangrijk dat het schilderwerk periodiek gereinigd, gecontroleerd en overgeschilderd wordt. Zo voorkomt u houtrot en hoge kosten voor vervanging van houten kozijnen, deuren of ramen. Lees meer over houtrot.

Kozijnen ramen en deuren
Kleur in uw kamer geeft meer warmte en sfeer!

Kleuradvies schilderwerk door onze schilders

Onze schilders geven uw woning kleur. Van binnen en van buiten. Maar welke kleur? Wij geven u graag advies over kleuren voor het schilderwerk. Vraag online een offerte aan bij Klink Schilders en glazetters.


Alles over schilders, schilderwerk, schilderen

Op onze website vindt u alles wat u wilt weten over schilderen van uw huis, binnen schilderwerk, buitenschilderwerk, reparatie of onderhoud van schilderwerk, schilderen van kozijnen, ramen en deuren. Onze schilders schilderen ook muren, plafonds, wanden, trappen, houten deuren en ramen. Denk ook aan reparaties van houtrot door de schilder of een onderhoudsplan. Wij zijn gevestigd in Leiden en werken in de regio Leiden. Dus als u een schilder, schildersbedrijf voor schilderwerken of schilder onderhoud zoekt neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor het schilderwerk.


Bekijk ook de volgende pagina's