Persoonlijk kleuradvies schilderwerk

Onze schilders geven uw woning kleur. Van binnen en van buiten. Maar welke kleur? Houdt u van een onopvallende, vertrouwde kleurstelling? Houdt u van heldere kleuren en duidelijke contrasten? Kiest u voor zachte tinten? Of twijfelt u met welke kleuren u het gewenste resultaat bereikt?

Kleur en ruimte

Wij geven u dan graag kleuradvies. We weten uit ervaring wat kleur met een ruimte doet. Daarom brengen we uw smaak in beeld en denken we met u mee, waarbij we rekening houden met de stijl van uw woning, met uw interieur, met de lichtval en/of met uw woonomgeving. Niets is belangrijker dan harmonie in de kleurstelling.

Kleur uitproberen

We maken graag een eerste 'opzetje' voor u. We schilderen dan een gedeelte in de gekozen kleur, waarna u deze kunt beoordelen en eventueel bijstellen. Voor dit kleuradvies komen wij naar u toe. Mogen wij het schilderwerk voor u verzorgen, dan beschouwen wij ons advies als een service. Neemt u ook voor kleuradvies en gebruik van kleurenwaaiers contact met ons op.

kleuren schilderwerk advies kleur door schilder Leiden

Kleuren schilderwerk binnen en buiten

Of het nu gaat om het schilderen van uw woning buiten of binnen: de kleuren zijn heel belangrijk. Het effect van een bepaald kleur of combinatie van kleuren van het schilderwerk kan heel groot zijn. U zult verrast staan. Vaak zijn het kleuren waar u zelf nog niet aan had gedacht. 


Schilder kleurenwaaiers

Wij hebben meerdere kleurenwaaiers die u van ons mag lenen, bijvoorbeeld van Sikkens of Farrow & Ball. Zo kunt u zelf thuis op uw gemak kijken welke kleur u het meeste aanspreekt voor het schilderwerk.


Kleur advies monument schilderen

Als u een monumentaal pand heeft, kan door historisch kleurenonderzoek worden bepaald welke kleuren het gebouw van oorsprong had. Elk gebouw heeft zijn eigen kleurgeschiedenis, zowel binnen als buiten. De kleuren dragen bij aan de architectonische uitstraling en vertellen iets over de verschillende (stijl)perioden van een monumentaal gebouw. Daarom verdient het aanbeveling om de oorspronkelijke, historische kleuren weer toe te passen bij het schilderen van een monumentaal gebouw.

Schilderwerk en kleur advies gemeentelijk monument Leiden

Kleuren binnen schilderwerk

Naast bescherming speelt bij binnenschilderwerk, soms nog meer dan bij buiten, de verfraaiing een belangrijke rol. Kleur en esthetisch aanzien kunnen de woonsfeer aanzienlijk verhogen en bijdragen tot een beter en prettiger woon- en leefklimaat.


Gratis kleuradvies van de schilder

Neem contact met ons op voor een gratis kleuradvies. Wij kunnen in korte tijd uw woning binnen netjes schilderen en de muren en plafonds witten of voorzien van een frisse kleur. Wij gebruiken uitsluitend de beste verfsoorten: slijtvaste verf voor op het hout en goed afwasbare verf op de muren. Zo kan het schilderwerk er weer voor jaren tegen.