5 jaar garantie op schilderwerk

Iedereen weet dat een woning regelmatig onderhoud nodig heeft. Mos, algen, schimmels, zout en (lucht)vervuiling tasten de verflaag aan. Jaarlijkse controle, grondige reiniging, tweejaarlijks overschilderen van kwetsbare delen en goed onderhoud van beglazingskit zorgen ervoor dat het schilderwerk in topconditie blijft.

Onderhoud schilderwerk kozijnen en houtwerk

Onderhoudsabonnement schilderwerk

Bij een onderhoudsabonnement worden de jaarlijkse inspectie, reiniging en onderhoud van het schilderwerk volgens een vast schema uitgevoerd. Ook worden dakgoten en hemelwaterafvoeren schoongemaakt en ramen gezeemd.


Voordelen van een schilder abonnement:

  • Jaarlijks grondige reiniging, controle en houtvochtmeting en na 2,5 jaar overschilderen kwetsbare liggende delen van het schilderwerk
  • De garantie op schilderwerk en houtrot reparaties wordt uitgebreid van 1 naar 5 jaar!
  • Uw woning altijd in perfecte staat
  • Gebreken aan het schilderwerk worden in vroeg stadium ontdekt én kosteloos hersteld
  • Minder kans op lekkages doordat dakgoten en afvoeren worden geleegd
  • Als vaste klant betaalt u geen voorrijkosten, indien u gebruik maakt van onze diensten
  • 5% vaste klantenkorting bij elke volgende opdracht  
Onderhoudsabonnement schildersbedrijf Leiden

Voorkomen van houtrot

Door houten kozijnen, ramen en deuren goed te onderhouden voorkomt u houtrot. Wij controleren bij een onderhoudsbeurt van het schilderwerk tussentijds het houtvochtgehalte. Door ervoor te zorgen dat beglazingskit aan de binnen en buitenkant van ramen en deuren in goede staat blijft, kan condens en vocht niet in het hout trekken. 


Reinigen ramen en houtwerk

Het schoonmaken van de houten kozijnen, ramen en deuren en het glas aan de buitenzijde voeren wij uit met een Telewash systeem; gedemineraliseerd water dat altijd streeploos opdroogt. In tegenstelling tot de meeste glazenwassers wassen wij de kozijnen ook gelijk mee, zodat alles keurig schoon wordt opgeleverd. U kunt ook alleen een abonnement nemen op onze glazenwasser, zonder het onderhoud aan het schilderwerk.

schilder Leiden houtrot behandelen houten kozijnen

Wij maken gebruik van Sikkens / Veveo met een uitstekende weersbestendigheid en lang glansbehoud. Door de juiste voorbehandeling en het gebruik van de beste materialen is het mogelijk de levensduur van het schilderwerk aanzienlijk te verlengen, wat op lange termijn een kostenreductie oplevert.

Schilderwerk, isolatieglas plaatsen en het vervangen van zinken dakgoten in Leiden
Schilderwerk, isolatieglas plaatsen en het vervangen van zinken dakgoten in Leiden

Wat is de staat van het schilderwerk?

Als u wilt weten hoe uw schilderwerk er aan toe is, komen wij graag vrijblijvend bij u langs. Zo bekijken we de conditie van de verf, de beglazingskit, het vochtgehalte van het hout en de staat van de houtverbindingen van houten ramen, deuren en kozijnen. Maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend advies.