Isoleren dak, vervangen dakbedekking en plaatsen kozijnen met HR++ glas in Leiden

Onze dakdekkers en loodgieters aan het werk op de Vrouwenweg in Leiden. Een complete renovatie: vervangen van het gehele dak, houten dakbeschot, dakbedekking, lood, houten boeidelen met zinken deklijsten, dak isolatie aanbrengen en plafonds vernieuwen.


Dak isolatie plat dak

Met PIR dakisolatie bespaar je op de energiekosten. Dakbedekking in Leiden.
Energie besparen met dakisolatie

Een dak zonder isolatie is een van de grootste energieverspillers in huis. Met goede dakisolatie bespaar je jaarlijks vele honderden euro’s aan stookkosten en woon je comfortabeler. Bij dit platte dak hebben wij PIR isolatieplaten toegepast. Een stevige hardtop plaat met een hoge isolatiewaarde 

Dakbedekking met isolatie

Dakdekker Leiden renovatie dak dakbedekking en zinken dakgoten
15 jaar garantie bij renovatie dak dakbedekking en zinken dakgoten

Wij geven tot 15 jaar garantie bij het aanbrengen van nieuwe dakbedekking. Ook voor het vervangen van zinken dakgoten en lood bent u bij ons aan het juiste adres.


Schilderen kozijnen ramen deuren en isolatieglas plaatsen in Leiden
Houten kozijnen en ramen met HR++ isolatieglas

Kozijnen en ramen vervangen, ook maatwerk

De kozijnen hebben wij vervangen door houten kozijnen met authentieke details en voorzien van inbraakwerende sloten en HR++ isolatieglas. Wij leveren nieuwe ramen, deuren en kozijnen in iedere gewenste maat, profiel en houtsoort. Al onze kozijnen, ramen en deuren voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van isolatie, inbraakwerendheid en duurzaamheid.

 

Bekijk hier meer foto's van dit project.


Binnen- en buitenschilderwerk

We hebben alle nieuwe kozijnen en ramen aan de binnen- en buitenkant geschilderd. Zo zijn de houten kozijnen goed beschermd tegen weersinvloeden en gaan ze heel lang mee! Lees meer over schilderwerk.


Schilderwerk voorbehandeling houten kozijnen

Alle nieuw te plaatsen kozijnen, ramen en deuren worden door ons voor plaatsing rondom gespoten in twee lagen met Sikkens / Sigma Primer, zodat ze goed zijn voorbehandeld. Na het plaatsen wordt de laatste verflaag aangebracht.


Kozijnen van FSC gecertificeerd hout

Al onze kozijnen, ramen en deuren zijn geproduceerd met FSC gecertificeerd hout. Dit garandeert dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen en plantages. 

Vervangen van de kozijnen en ramen met HR++ isolatieglas
Hier plaatsen we hardhouten kozijnen voorzien van HR++ isolatieglas.

Inbraakwerende sloten op ramen en deuren

Klinkbouw is erkend als Preventieadviseur Politiekeurmerk Veilig Wonen. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is een integraal veiligheidsinstrument met het doel het vergroten van de veiligheid en het voorkomen van inbraak en vandalisme. 


Onderhoud en renovatie

Niet alleen voor een verbouwing of renovatie maar ook voor al het onderhoud aan uw woning of bedrijfspand bent u bij ons aan het juiste adres. Een goed onderhouden gebouw groeit in waarde. De houten-, metalen,- en pleisterwerkdelen van uw woning of bedrijfspand, aan binnen- en buitenzijde, worden goed beschermd door vakkundig aangebrachte producten van hoogwaardige kwaliteit: een héle zorg minder. Correctheid en netheid van werken staan hierbij hoog op de ladder.