Dakbedekking, bitumen of dakleer vervangen?

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het vervangen van dakbedekking, dakisolatie, dakonderhoud, dakreparatie, plat bitumen dak vervangen, dakleer of dakgoot repareren, dakinspectie en renovatie van uw dak.


Zinken dakgoten

Onze loodgieters en dakdekkers vervangen dakgoten en dakbedekking van platte daken. Wilt u uw dakgoot laten repareren of de bitumen of dakleer van het platte dak laten vervangen? 

Dakbedekking

Is uw dakbedekking aan vervanging toe? Of wilt u weten of uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen? Neem dan contact met ons op.

Lekkage dak

Lekkage kan tot schade leiden. Als u uw dakbedekking wilt laten vervangen of inspecteren, maak dan meteen een afspraak met onze loodgieter of dakdekkerDakdekker en loodgieter onder één dak

Als u op zoek bent naar een betrouwbare loodgieter of dakdekker in de regio Leiden, bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u weten wat de staat is van uw dak? Achterstallig onderhoud aan uw dak en dakgoten kan leiden tot lekkages. Door ervoor te zorgen dat uw dakbedekking  en dakgoten in goede staat verkeren kunt u lekkage voorkomen. Wilt u weten of uw pannendak, plat dak, bitumen dak of dakgoot nog in goede staat is? Neem dan contact met ons op voor een inspectie van uw dak.