Bent u op zoek naar een glaszetter voor het plaatsen van isolatieglas?

Wilt u ook een lagere energierekening door plaatsing van dubbelglas? Met een slecht geïsoleerde woning stookt u voor de buitenlucht. Door plaatsing van HR++ isolatieglas bespaart u al snel honderden euro's per jaar. Door uw woning te isoleren, wordt de warmte beter vastgehouden in huis. Plaatsing van HR++ isolatieglas bespaart u op de gasrekening, omdat u veel minder gas verbruikt. Vraag hier meteen online een offerte aan of stuur ons een bericht via Whatsapp.

glashandel HR++ isolatieglas ramen en ruiten glaszetbedrijf glaszetter Leiden

Erkende glaszetter: u krijgt 10 jaar garantie op isolatieglas

Glas plaatsen laat u toch graag over aan de vakman? Wij plaatsen het glas volgens de NEN-normen. Dit geeft u de zekerheid dat het glas correct is geplaatst. U bent hierdoor verzekerd van de volledige fabrieksgarantie op het glas en problemen zoals lekkage of scheuren in de ruit worden hierdoor voorkomen. U krijgt 10 jaar garantie bij het plaatsen van isolatieglas.


Dubbelglas: isoleren is besparen!

Met een slecht geïsoleerde woning stookt u voor de buitenlucht. Door uw woning te isoleren, wordt de warmte beter vastgehouden in huis. Dat scheelt veel energie! Isoleren vraagt een investering die u terugverdient met een lagere energierekening. Dubbelglas en hoog rendement glas isoleren beter dan enkel glas, en verhogen het comfort. Meer informatie over het laten plaatsen van isolatieglas: HR++ isolatieglas.


Vele soorten glas

Glas is in vele soorten en maten verkrijgbaar, bijvoorbeeld floatglas ofwel enkelglas, figuurglas, standaard isolatieglas, HR isolatieglas, HR+ isolatieglas, HR++ isolatieglas, HR+++ isolatieglas, veiligheidsglas, draadglas, gelaagd glas, brandwerend glas, glas in lood, acrylaat plexiglas, geëmailleerd hardglas, hardglazen ramen, hardglazen puien en deuren, zonwerend glas, zonwering in isolatieglas, zelfreinigend glas, geluidswerend ofwel geluidsisolerend glas.


Alle soorten isolerend glas

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten glas: gewoon dubbel glas, HR glas, HR+ glas, HR++ glas

HR+++ glas en geïsoleerd glas in lood.


De voordelen van HR++ isolatieglas

  • Meer wooncomfort
  • Besparing door lagere stookkosten
  • Milieuvriendelijk
  • Inbraakwerend
  • Geluidsisolerend
  • HR++ glas isoleert 2,5 keer beter dan gewoon dubbelglas
  • Binnen een dag geplaatst! 10 jaar garantie

Glas in lood

Wij leveren en plaatsen ook alle soorten glas in lood. Wij kunnen bestaande glas in lood ruiten ook restaureren of in isolatieglas plaatsen.


Ventilatieroosters bij isolatieglas

Wanneer u isolatieglas laat plaatsen, is het heel belangrijk om goed te ventileren. Daarom adviseren wij om ventilatieroosters te laten plaatsen of mechanische ventilatie te laten aanbrengen. Door goed te ventileren zorgt u niet alleen voor een gezonde leefomgeving, maar is de lucht ook droger. Droge lucht is beter te verwarmen dan vochtige lucht, waardoor uw stookkosten ook lager zijn.