Meest opdrachten door mond tot mond reclame

U kunt op ons bouwen. Of het nu gaat om een complete renovatie, het vervangen van uw dak, dakgoten of voor het onderhoud of schilderwerk aan uw woning of bedrijfspand. Het is dan ook niet voor niets, dat het grootste deel van de opdrachten voorkomt uit mond-tot-mond reclame.

  

Rogier Creemers, zinken dakgoten vervangen, schilderwerk en isolatieglas plaatsen in Leiden

Klinkbouw heeft bij ons het buitenschilderwerk en loodwerk verzorgd, alsook onderhoud van het dak uitgevoerd. De kwaliteit van het werk is erg hoog, met goede communicatie en aandacht voor detail.

 

Ankie Oosterwijk, Schilderwerk en ramen vervangen in Voorschoten

Zeer nette afwerking, echt vakkundige schilders. En een paar nieuwe houten ramen laten plaatsen. Ons huis heeft er nog nooit zo mooi uitgezien.

 

Eveline Ramaekers, Lood en dakgoten vervangen, schilderwerk en isolatieglas plaatsen in Leiden

Dit najaar uitgebreid onderhoud laten doen aan de buitenkant van ons huis. Schilderwerk, repareren houtrot e.d. Zeer professioneel bedrijf, vriendelijk en correct. Oog voor detail. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Laten alles ook weer netjes achter.

 

Liban Kloosterman, Kozijnen plaatsen in Oegstgeest

Mooie nieuwe kozijnen met dubbel glas laten plaatsen en binnen en buiten schilderwerk. Heel tevreden ook weer deze keer.  

Debbi de Witt, renovatie, schilderwerk en vervangen kozijnen en zinken dakgoten in Monster

Super blij met de verrichte werkzaamheden en alles binnen de afgesproken tijd.

 

Safia Jahangier, renovatie Leiden

Ervaren vakmensen met o.a. specialistische kennis betreft renoveren van een monumentaal pand. De restauratie van glas in lood ramen is prachtig geworden! En ook een vermelding waard: prettig in de communicatie!

 

Erik van der Linden, schilderwerk en plaatsen nieuwe ramen in Oegstgeest

De renovatie en het schilderwerk van ons huis is heel netjes en naar tevredenheid uitgevoerd. Aan te bevelen. Zal voor een volgende klus zeker weer bellen!

 

Constance Koopmanschap, dakbedekking en zinken dakgoten vervangen, binnen- en buitenschilderwerk Driehuis

Al jaren verzorgt Klinkbouw al het schilderwerk aan ons huis, binnen en buiten, het ziet er altijd heel mooi uit, en het is van zeer goede kwaliteit, we krijgen van vrienden en familie altijd complimenten. Ons huis is aan de buitenkant het mooist van de hele straat! Ook andere klussen zoals dakreparatie, en ander loodgieterswerk is bij Klinkbouw in goede handen. De mensen van Klinkbouw zijn vriendelijk en netjes, als het werk klaar is wordt alles schoongemaakt en zie je niet dat er gewerkt is.

 

Andrea Hakkaart, renovatie verbouw Leiden

Mijn verbouwing na een lekkage is door Klinkbouw snel en vakkundig opgepakt. Goede adviezen, keuze uit verschillende opties en duidelijke communicatie. Ze gaan voor kwaliteit en leveren geen half werk. Er werd met aandacht gewerkt en dagelijks werd alles keurig opgeruimd. Ik ben heel erg blij met het resultaat!

 

Barthold Bergman, timmerwerk, vervangen dakgoten en schilderwerk in Den Haag

De afgelopen jaren heb ik Klinkbouw al het één en ander (tot volle tevredenheid) aan mijn huis laten doen, waaronder binnen/buitenschilderwerk, zink/hwa vervangen/herstellen, balkonhek vervangen, smetplank aanbrengen. Vakwerk, flexibel en prettig in de omgang, kortom: er zal de komende jaren zeker nog voor meer een beroep op Klinkbouw gedaan gaan worden.

 

Patrick van der Heijden, renovatie in Leiden

Een bouwbedrijf waar je prettig zaken mee kan doen. Staat voor kwaliteit en flexibiliteit.

 

Leon van Rijn, onderhoud in Leiden

Aardige mensen en vaklieden werken zeer netjes en opgeruimd!

 

Geertjan Praal, schilderwerk en vervangen dakbedekking en zinken dakgoten Driehuis

Ons jaren '30 huis met moderne middelen, op ouderwets ambachtelijke wijze gerenoveerd en in optimale conditie gebracht. Het ziet er schitterend uit. Op een vijfpuntsschaal geef ik een 5.

 

Anja Hillebrand, isolatieglas plaatsen in Zoeterwoude

Netjes gewerkt alles opgeruimd achter gelaten.

 

Görkem Reuling, kozijnen en glas plaatsen in Den Haag

Mooie nieuwe houten ramen en deuren met glas in lood voor onze jaren '30 woning. Ook een paar kozijnen hersteld in verband met houtrot, zinken dakgoten laten vervangen en schilderwerk laten uitvoeren. Net werk geleverd door Klinkbouw totaalonderhoud!

 

Joost Peetoom, renovatie nieuwe kozijnen HR isolatieglas en schilderwerk in Leiden en Voorhout

Uitstekend schildersbedrijf. Bij vergelijking van offertes zijn ze waarschijnlijk niet de goedkoopste, maar de zorg en aandacht in de offerte en voor, tijdens en na de werkzaamheden zijn uitstekend. Je kunt de sleutel afgeven en de klus wordt geklaard. En meer dan dat: de rotzooi is opgeruimd en de werklocatie wordt schoon achtergelaten. Gaat er iets niet helemaal OK (en ook bij Klink gebeurt dat heel af en toe), dan ziet Paul dat zelf en heeft hij het opgelost voordat je er als klant achteraan moet.Werkten alle bedrijven maar zo! Moeilijk is dat niet: gewoon de intrinsieke motivatie om kwaliteitswerk te leveren. En dat heeft Klinkbouw totaalonderhoud. Genoeg dat wij inmiddels drie keer in zes jaar voor verschillende klussen bij hen zijn uitgekomen.

Bekijk alle recensies / beoordelingen op GoogleFacebook, Telefoonboek en op Places.