136 reviews, gemiddelde beoordeling 9,2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2. Wij zijn pas tevreden als u dat bent! Het is niet voor niets dat het grootste deel van onze opdrachten voortkomt uit mond-tot-mond reclame. Bekijk hieronder recensies, beoordelingen en reviews van onze tevreden klanten. Vraag hier meteen online een offerte aan.


Bij Klinkbouw Totaalonderhoud vindt u aannemer, bouwbedrijf, timmerman, schilder, glaszetter, dakdekker en loodgieter onder één dak voor o.a. verbouwing, renovatie, restauratie, het vervangen van uw dak, dakgoten, bitumen dakbedekking, onderhoud of houtrot reparatie van kozijnen, ramen deuren, ramen, isolatieglas plaatsen of schilderwerk.


Meest opdrachten door mond tot mond reclame

Alexandra van Strien-de Groot, dak renovatie vervangen dakbedekking, kozijnen, ramen isolatieglas en schilderwerk Vrouwenweg Leiden

Klinkbouw heeft onze boven verdieping voorzien nieuwe ramen en kozijnen met HR++ glas. De service was heel goed en we hebben nu top kwaliteit ramen die er prachtig uit zien! We krijgen alleen maar complimenten van onze buren! Klinkbouw heeft ook het dak vervangen en dakisolatie aangebracht, nieuwe dakbedekking en zink en lood vernieuwd.

 

Lees meer over de verbouwing

 

Hans Slegtenhorst, dakrenovatie verbouwing, vervangen pannendak en dakgoten in Leiden

Klinkbouw heeft op geweldig professionele wijze een nieuw pannendak aangebracht aan de Lusthoflaan in Leiden. Tevens werden de zinken dakgoten vernieuwd evenals het dak van de dakkapel. Klinkbouw werkt erg netjes, houdt rekening met bewoners en omgeving en levert perfect werk af. Complimenten! Een aanrader! 

 

Stephanie Kroon, renovatie Leiderdorp

Ik ben zeer tevreden. Duidelijke afspraken gemaakt, goed werk afgeleverd, fijne communicatie en alles op tijd klaar. Daarnaast een goede prijs kwaliteit verhouding. Ik beveel dit bedrijf van harte aan!

 

Inge Prevoo renovatie kozijnen, isolatieglas plaatsen en schilderwerk in Leiden

Klinkbouw heeft onze bestaande hardhouten kozijnen, ramen en deuren aangepast zodat het dikkere HR++ isolatieglas erin paste en het huis is na het plaatsen van het veel beter isolerende glas meteen geschilderd. Er zijn ook een paar onderdorpels van kozijnen vervangen die waren aangetast door houtrot, daardoor hoefden ze niet in zijn geheel te worden vernieuwd. Ook de heren zelf waren vriendelijk, gezellig en vakkundig. Alles bij elkaar zijn wij heel tevreden met het resultaat!

 

Joris Termorshuizen, kozijnen, isolatieglas, zink- en loodgieterswerk en binnen- en buitenschilderwerk

Ik heb Klinkbouw Totaalonderhoud gekozen om mijn recent aangeschafte woning op te laten knappen. Keurig werk geleverd dus zeer tevreden. Een aanrader!

Joost Peetoom, renovatie nieuwe kozijnen HR isolatieglas en schilderwerk in Leiden

 

Uitstekend aannemers- en schildersbedrijf. Bij vergelijking van offertes zijn ze waarschijnlijk niet de goedkoopste, maar de zorg en aandacht in de offerte en voor, tijdens en na de werkzaamheden zijn uitstekend. Je kunt de sleutel afgeven en de klus wordt geklaard. En meer dan dat: de rotzooi is opgeruimd en de werklocatie wordt schoon achtergelaten. Gaat er iets niet helemaal OK (en ook bij Klink gebeurt dat heel af en toe), dan zien ze dat zelf en is het opgelost voordat je er als klant achteraan moet. Werkten alle bedrijven maar zo! Moeilijk is dat niet: gewoon de intrinsieke motivatie om kwaliteitswerk te leveren. En dat heeft Klinkbouw totaalonderhoud. Genoeg dat wij inmiddels drie keer in zes jaar voor verschillende klussen bij hen zijn uitgekomen.


Rob en Rianne Teijink verbouwing renovatie jaren '30 woning Borneostraat 43 Leiden

Klinkbouw heeft ons jaren 30 huis aan de buitenkant gerenoveerd. Het is erg mooi geworden. Er zijn bij de verbouwing nieuwe houten kozijnen en ramen met HR++ isolatieglas geplaatst. Het dak met dakpannen is geheel vervangen. Alle zinken dakgoten zijn vernieuwd en het houtwerk zit strak in de lak. De communicatie met Klinkbouw verliep prettig. 


Floris Eyckenschild verbouwing renovatie jaren 30 woning De Sitterlaan Leiden

Klinkbouw heeft als eerste bij ons jaren-30 huis, nieuw glas-in-lood geplaatst. Door een raam(pje) als voorbeeld mee te nemen, waren ze in staat om dezelfde kleuren in hetzelfde patroon te creeeren. Deze werkzaamheden werden vlot uitgevoerd en de werkplek werd (altijd) schoon opgeleverd. De vraag: zou je enkele pannen recht kunnen leggen ... leidde tot het ontdekken van houtrot. Alsook dat de dakpannen nog origineel waren en al enige tijd aan vervanging toe waren. Ook deze klus kon Klinkbouw aan! Ondanks tegenwerking van het weer, heeft Klinkbouw deze klus professional geklaard. Er is oog voor kwalitatief goed materiaal (bijv. de dakpannen) en er wordt veilig gewerkt. En niet te vergeten: hard gewerkt. Klinkbouw is zeer deskundig, legt goed uit wat ze doen en wanneer ze het komen doen. Wij zijn zeer tevreden! En onze buren binnenkort vast ook, daar gaat Klinkbouw ook het pannendak vervangen. We raden Klinkbouw van harte aan voor wie op zoek is naar een dakdekker, loodgieter, glaszetter of bouwbedrijf in Leiden.


Ans Post reparatie dak en dakkapel Stevenshof Leiden 

Ondanks de wachttijd door het slechte weer, is de reparatie aan de dakkapel naar volle tevredenheid uitgevoerd. Fijn een medewerker die meedenkt !


Ada de Wit, renovatie en isolatie dak, dakbedekking en CV Maresingel Leiden 

Klinkbouw heeft bij mij het oude dak verwijderd en opnieuw met isolatie aangebracht. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Vriendelijke mensen en zeer vakkundig, ook werd iedere dag opgeruimd. Er konden goed afspraken gemaakt worden. Ook is bij mij CV aangelegd. Dit is heel goed en naar mijn tevredenheid uitgevoerd. Kortom ik ben zeer tevreden over Klinkbouw.


Alex Jarrett, renovatie groot onderhoud, vervangen dak en dakgoten, zink, lood en glas- en schilderwerk monument Groenoordstraat Leiden

Ik ben heel tevreden met de renovatie van mijn monumentale woning in Leiden. Mijn huis is heel netjes geschilderd, er is HR++ isolatieglas geplaatst in de bestaande houten ramen en de zinken dakgoot, het lood en de dakbedekking van de dakkapel is vervangen door Klinkbouw. Top kwaliteit!

 

Bekijk dit project op Facebook.


Floris Wouterlood renovatie, isolatie, schilderwerk, glas in lood in dubbelglas, dakisolatie jaren 30 woning Thorbeckestraat Leiden

Afgelopen najaar verrichte Klinkbouw groot onderhoud en schilderwerk aan de buitenkant van onze woning (bouwjaar 1938). De gelegenheid werd. te baat genomen om de warmteisolatie sterk op te voeren: glas-in-lood ramen vatten in isolatieglas, dubbele beglazing, nieuw hang-en-sluitwerk. Het timmerwerk van de overstekken werd geïnspecteerd en vernieuwd. De overstekken zelf werden van binnen voorzien van een dikke laag steenwol. Dat was een vondst want dat bespaart enorm veel gas. Op infraroodfoto's is het warmtebehoud goed te vergelijken met naburige woningen. Met de huidige energieprijzen komt dat heel goed uit. De woning is nu warmtepomp-klaar. De afwerking door Klinkbouw was perfect. Communicatie was professioneel, stipt en duidelijk. Afspraken werden stipt nagekomen. De samenwerking met Klinkbouw was heel prettig. Een dikke, dikke voldoende. Professionals!


Erwin Zethof en Saskia Honcoop dak renovatie en isolatie plat dak Vrouwenweg Leiden

In verband met ernstige lekkage aan het dak heeft Klinkbouw bij ons het complete dak vervangen en meteen geïsoleerd. Gezien de situatie en de nood ervan kon dit ook nog eens op korte termijn, waar we heel dankbaar voor zijn. Zeer tevreden over het vakwerk wat er is geleverd!


Raimond de Hullu, dak- en loodgieterswerk
Snel en aardig geholpen door Klinkbouw met een lekkage. Professioneel, snel, vriendelijk, plus alles ook nog keurig opgeruimd! 


Richard Fisackerly, dak bedekking, renovatie kozijnen en schilderwerk Zijlkwartier Leiderdorp

Very friendly and professional service, with great results. Took great care with the work in & around the house.


Michelle Cheyenne Stevenshof Leiden

Professioneel, snel contact en goed verricht werk. Bij mij is een lekkage verholpen en een nieuw balkonraam geplaatst.


Eveline Ramaekers, Lood en dakgoten vervangen, schilderwerk en isolatieglas plaatsen Burgemeesters- en Professorenwijk Leiden

Dit najaar uitgebreid onderhoud laten doen aan de buitenkant van ons huis. Schilderwerk, repareren houtrot e.d. Zeer professioneel bedrijf, vriendelijk en correct. Oog voor detail. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Laten alles ook weer netjes achter.


Renske Akerboom, verbouwing jaren 30 woning dak renovatie isolatie en schilderwerk Lammenschansweg Leiden

Wij hebben meerdere klussen door Klinkbouw laten doen, van nieuw pannen dak, schilderwerk buiten, vervangen dakraam tot isoleren en glas-in-lood. Contact was prettig: flexibel en ze denken mee. We zijn blij met het eindresultaat! 


Mw. J.K. Jansen lekkage verhelpen en schadeherstel Vijf Meiplein Leiden 

Er was een lekkage bij de bovenburen die door de loodgieters snel is hersteld en het plafond en de muren zijn netjes hersteld en opnieuw geschilderd. Heel erg tevreden. Mooi netjes gewerkt. Schoon opgeleverd. Een aanrader voor iedereen.


Sabrina Reese, vervanging dakbedekking, zink, lood en houtrot reparaties en buitenschilderwerk Leiderdorp

Really friendly service, professional, high quality, skilled work and they clean up after the work too. Would gladly use again.


Reviews en beoordelingen bouwbedrijf aannemer glaszetter en schilder in Leiden

Rahim Karimzadeh plat dak renovatie en zink en lood vervangen in Leiden

Ik heb een vreselijke lekkage in mijn dak. De dakdekkers kwamen het al repareren. Ze waren zeer ervaren en ik ben erg tevreden hen te kennen. Ik ben burgerlijk ingenieur en bevestig als professional hun werk. Als je dergelijke problemen hebt, raad ik je zeker KLINKBOUW aan. Het zijn DESKUNDIGEN. (vertaling originele tekst: I had a terrible leaking in my roof. The roofers came and fixed it already. They were very experienced and I am really satisfied knowing them. I am civil engineer and as a professional confirm their work. If you have such problems I definitely suggest you KLINKBOUW. They are EXPERTS. 


Willem Vermaak onderhoud Professorenwijk Leiden

Stop maar met zoeken. Klinkbouw is DE partij die je moet hebben. Vakkundig, schoon, en ook nog eens enorm vriendelijk. Bij de overburen hebben ze een volledige verbouwing gedaan en bij ons wat kleine klussen, allebei PER-FECT! 


Arjen van der Meer renovatie en schilderwerk jaren 30 woning Van de Sande Bakhuyzenlaan Leiden

Klinkbouw heeft onze jaren '30 woning in de Professorenwijk onder handen genomen. Isolatieglas geplaatst, houtrot gerepareerd en de hele buitenboel geschilderd. Al het werk ging in goed overleg en voor elk probleem was er wel een oplossing. De communicatie voorafgaand aan het project verliep alleen wat stroef. Na de start was hier echter geen sprake meer van. Prettig in de omgang, erg discreet binnenshuis en niet onbelangrijk; geen Hollandse hits.. We zijn dus zeer tevreden over het eindresultaat!


Joyce Brugmans uitvoering schilderwerk

Prachtig strak schilderwerk. Netjes afgewerkt en alles is netjes opgeruimd en achtergelaten . Zeer vriendelijke en vlotte communicatie. De corona maatregelen worden correct gehanteerd. Bedankt voor de service! We zijn blij met het resultaat.


Marjon van der Zwaan Noordwijk

Nette afwerking van onze zinken goten en kozijnen, afgeleverd werk met de puntjes op de i.


Rogier Creemers, zinken dakgoten vervangen, schilderwerk en isolatieglas plaatsen in Leiden 

Klinkbouw heeft bij ons het buitenschilderwerk en loodwerk verzorgd, alsook onderhoud van het dak uitgevoerd. De kwaliteit van het werk is erg hoog, met goede communicatie en aandacht voor detail. 


Bas van der Werf dakgoten, dakbedekking loodgieterswerk in Leiden

Klinkbouw heeft de zinken dakgoot, dakbedekking, houten dakranden, het lood en de zijwangen van de dakkapel vervangen omdat we last hadden van ernstige dak lekkage. Ze konden snel beginnen en communicatie was vlot.


Mw. B. Sprong, zinken dakgoten dakbedekking en renovatie schoorsteen Voorschoten

Alle zinken dakgoten en de dakbedekking van de dakkapellen zijn door klinkbouw vervangen. Ook de schoorsteen gerenoveerd en het lood vervangen. Een keurig bedrijf, vriendelijke mensen in de omgang en gedreven in hun vak!


Jelmer Wagenaar, renovatie, schilderwerk en vervanging dak, dakbedekking en dakgoten Burgemeesters- en Professorenwijk Leiden

Klinkbouw heeft ons jaren 30 huis compleet aan de buitenkant gerenoveerd; namelijk het pannendak deels vervangen, bitumen dakbedekking en zinken dakgoten, schoorsteen renovatie en buitenschilderwerk. Klinkbouw denkt graag mee naar het vinden van mooie oplossingen. Zo was een geheel nieuwe voordeur te prijzig, maar klinkbouw kwam met een mooie oplossing zodat we onze originele voordeur hebben kunnen houden en deze er weer erg mooi uit ziet. Verder is de communicatie prettig, en kon Klinkbouw snel aan het werk. Je merkt dat Klinkbouw graag het beste resultaat wilt neerzetten. Wij zullen ons toekomstig onderhoud ook bij dit bedrijf doen.


Rob Teijink renovatie jaren 30 woning De Kooi Leiden
Top werk. Fijn zaken doen. Aanrader. 


Mw. A. Oosterwijk, Schilderwerk en ramen vervangen in Voorschoten

Zeer nette afwerking, echt vakkundige schilders. En een paar nieuwe houten ramen laten plaatsen. Ons huis heeft er nog nooit zo mooi uitgezien.


Dennis van der jagt renovatie jaren 30 woning Proffesorenwijk Leiden  

Klinkbouw heeft onze jaren 30 woning in Leiden buiten helemaal geschilderd en houtrot bij de houten kozijnen en ramen gerepareerd. We hebben ook isolatieglas en ventilatieroosters laten plaatsen. De loodgieters en dakdekkers hebben de dakgoot en het lood en zink van de dakkapel vernieuwd omdat er lekkage was en dakpannen van het pannendak zijn vervangen. We zijn erg tevreden met hoe deze werkzaamheden zijn uitgevoerd.


Thomas van Dijk HR++ isolatieglas plaatsen Vitruviusstraat Roomburg in Leiden

Het dubbelglas aan de zijgevel van ons huis in Leiden was lek. Klinkbouw heeft het isolatieglas vervangen. Het was een flinke klus omdat het een raam van 4m bij 2m is maar de glaszetters hebben het snel en goed vervangen. Prijs kwaliteit verhouding is goed en alles is netjes achtergelaten.


Joris van Veeren renovatie restauratie dakbedekking, zink en loodgieterswerk en schilderwerk Rijksmonument centrum Leiden

Klinkbouw heeft een perfect resultaat geleverd met betrekking tot het buitenschilderwerk van ons woonhuis (een rijksmonument) in het centrum van Leiden. Contact was steeds snel en correct. De opname voor het maken van de offerte was professioneel en duidelijk. En de medewerkers van Klinkbouw waren steeds bijzonder netjes. Al het schilderwerk (muren en kozijnen) is schitterend geworden: de medewerkers laten zien dat kwaliteit de prioriteit heeft. Ook voor tussentijds geconstateerde problemen (o.a. reparaties van houtrot, het vernieuwen van dakbedekkingen, vervangen van kitresten langs kozijnen), werd steeds een passende oplossing gevonden, en ook werden hele goede suggesties gedaan om het monumentale karakter van ons huis in stand te houden, en om dit zelfs verder te verbeteren (bijvoorbeeld door de muurankers weer hun oorspronkelijke kleur te geven!). Al met al zijn we heel blij met het werk dat Klinkbouw heeft gedaan, en we zullen dit bedrijf zeker weer inhuren bij nieuwe renovatieprojecten.


Marco Tromp

Vriendelijke service en goede prijs kwaliteit verhouding


Arjan Vanderbosch

Zeer fair en netjes werkende mensen. Erg te vrede over!


Henk Groenewoud dak en loodgieterswerk verhelpen dak lekkage in de Merenwijk in Leiden

Wij zijn tevreden over de werkzaamheden. In het begin was er wat verwarring dat er 2 lekkages waren en moesten wij daar nog een mail achteraan sturen. Daar is snel op gereageerd en alle reparaties zijn daarna netjes op één dag uitgevoerd. Toen er na de reparaties toch nog lekkage was is daar direct op gereageerd en zijn onder service aanvullende reparaties uitgevoerd. Ook is al aangegeven dat mocht het weer gaan lekken er contact opgenomen kan worden en er verder gekeken zal worden. Wij zijn uitstekend geholpen en uw medewerkers communiceren helder en correct. Wij zullen u zeker aanbevelen bij anderen.


Christiaan van der Heijden isolatieglas plaatsen, vervangen dakgoot en lood, schilderwerk De Sitterlaan Leiden

Een prettige en rustige manier van werken! Je hebt bijna niet in de gaten dat er buiten flink wordt gewerkt. Ook fijn dat er meerdere werkzaamheden in één keer konden worden verricht.


Chris Voskuil kozijnen, ramen en isolatieglas

Mooi kozijn gekocht, voor scherpe prijs. Snel geregeld, fijne service. 


Debbi de Witt, renovatie, schilderwerk en vervangen kozijnen en zinken dakgoten in Monster

Super blij met de verrichte werkzaamheden en alles binnen de afgesproken tijd.

 

Erik van der Linden, schilderwerk en plaatsen nieuwe ramen in Oegstgeest

De renovatie en het schilderwerk van ons huis is heel netjes en naar tevredenheid uitgevoerd. Aan te bevelen. Zal voor een volgende klus zeker weer bellen!

 

M. Korenhof, Noordwijkerhout

Bij Klinkbouw Totaalonderhoud bent u aan het juiste adres. Verbouwing, renovatie, kozijnen, dak werk, dakbedekking of zinken dakgoten met een afwerking met de puntjes op de i. Echt een aanrader.

 

Constance Koopmanschap, dakbedekking en zinken dakgoten vervangen, schilderwerk

Al jaren verzorgt Klinkbouw al het onderhoud en schilderwerk aan ons huis, binnen en buiten, het ziet er altijd heel mooi uit, en het is van zeer goede kwaliteit, we krijgen van vrienden en familie altijd complimenten. Ons huis is aan de buitenkant het mooist van de hele straat! Ook andere klussen zoals dakreparatie, en ander loodgieterswerk is bij Klinkbouw in goede handen. De mensen van Klinkbouw zijn vriendelijk en netjes, als het werk klaar is wordt alles schoongemaakt en zie je niet dat er gewerkt is.

 

Andrea Hakkaart, renovatie verbouw Leiden

Mijn verbouwing na een lekkage is door Klinkbouw snel en vakkundig opgepakt. Goede adviezen, keuze uit verschillende opties en duidelijke communicatie. Ze gaan voor kwaliteit en leveren geen half werk. Er werd met aandacht gewerkt en dagelijks werd alles keurig opgeruimd. Ik ben heel erg blij met het resultaat!

 

Barthold Bergman, timmerwerk, vervangen dakgoten en schilderwerk in Den Haag

De afgelopen jaren heb ik Klinkbouw al het één en ander (tot volle tevredenheid) aan mijn huis laten doen, waaronder binnen/buitenschilderwerk, zink/hwa vervangen/herstellen, balkonhek vervangen, smetplank aanbrengen. Vakwerk, flexibel en prettig in de omgang, kortom: er zal de komende jaren zeker nog voor meer een beroep op Klinkbouw gedaan gaan worden.

 

Patrick van der Heijden, renovatie in Leiden

Een bouwbedrijf waar je prettig zaken mee kan doen. Staat voor kwaliteit en flexibiliteit.

 

Stijn v d Wijngaard verbouwing dakpannen dak vernieuwen Leiden

Sympathiek bedrijf met een oog voor detail. En goede service.

 

Leon van Rijn, onderhoud in Leiden

Aardige mensen en vaklieden werken zeer netjes en opgeruimd!

 

Geertjan Praal, schilderwerk en vervangen dakbedekking en zinken dakgoten

Ons jaren '30 huis met moderne middelen, op ouderwets ambachtelijke wijze gerenoveerd en in optimale conditie gebracht. Het ziet er schitterend uit! Strak schilderwerk, herstel van versleten delen met verbeterde constructies, reconstructie van oorspronkelijke onderdelen zoals glas in lood tochtdeuren. En schoon opgeleverd!

 

Anja Hillebrand, isolatieglas plaatsen in Zoeterwoude

Netjes gewerkt alles opgeruimd achter gelaten.

 

G. Reuling, kozijnen en glas plaatsen in Voorschoten

Mooie nieuwe houten ramen en deuren met glas in lood voor onze jaren '30 woning. Ook een paar kozijnen hersteld in verband met houtrot, zinken dakgoten laten vervangen en schilderwerk laten uitvoeren. Net werk geleverd door Klinkbouw totaalonderhoud!

  

Rahim Karimzadeh, dakbedekking plat dak en lood kozijnen vervangen in Leiden

Ik heb een vreselijke lek in mijn dak. De dakdekkers kwamen en repareerden het snel. Ze waren zeer ervaren en ik ben erg tevreden met het kennen van hen. Ik ben burgerlijk ingenieur en bevestig als een professional hun werk. Als je zulke problemen hebt, raad ik je absoluut KLINKBOUW aan. Het zijn DESKUNDIGEN. (Vertaald door Google)  (Origineel) I have a terrible leaking in my roof. The roofers came and fixed it already. They were very experienced and I am really satisfied knowing them. I am civil engineer and as a professional confirm their work. If you have such problems I definitely suggest you KLINKBOUW. They are EXPERTS.

 

Petra de Boer, kozijnen dakgoten en schilderwerk in Oegstgeest

Na een eerdere zeer positieve ervaring met Klink Bouw, hebben wij opnieuw hun hulp ingeroepen. Nu voor het plaatsen van hardhouten kozijnen en dubbel glas ruiten, zinken dakgoten, schilderwerk en houtrot reparaties. Klinkbouw onderscheidt zich door kwaliteit, kennis en afspraken die worden nagekomen. En als je niet thuis kunt zijn tijdens de werkzaamheden, kun je hen met een gerust hart je huissleutels geven. Ik zou Klinkbouw zeker aanbevelen!

 

Hans van Dam, verbouw, dak renovatie en zolder isolatie, vervangen dakbedekking plat dak, zink en dakgoten, kozijnen, isolatieglas en schilderwerk Leliestraat Leiden

Wij zijn heel tevreden. Onze ervaring is dat Klinkbouw een hoog tempo aanhoudt. De kwaliteit blijft voorop staan.

 

K. Bovos dakbedekking, dakgoten en schilderwerk in Leiden

Nieuwe bitumen dakbedekking en zinken dakgoten laten plaatsen na een lekkage van het dak en loodgieters werk laten uitvoeren. En de schilders hebben het schilderwerk ook netjes uitgevoerd en houtrot hersteld. Goede service!

 

Willem Vermaak Cosijnstraat Proffesorenwijk Leiden

Ik had een kleine beschadiging in huis. Zonder enige moeite heeft Klinkbouw het snel en supernetjes hersteld. En, mijn grootste compliment: gemeende vriendelijkheid! Een echt vakbedrijf wat ik iedereen van harte kan aanbevelen!

 

Patty Lim, schilderwerk Zoetermeer

Super werk geleverd. Muren zijn super strak en de plafonds stralend wit. Prettige samenwerking. Echt een aanrader!

 

Selda Abyar dakrenovatie dakbedekking plat dak vervangen in Leiden

(Vertaald door Google) Het Klinkbouw-team was zo professioneel, ze reageerden zo snel op ons dakprobleem, het evaluatieprobleem en de reactie namen totaal 2 dagen in beslag, dus de snelle respons was schattig. (Origineel) Klinkbouw team was so professional, they reacted so fast to our roof problem, Evaluation problem and reaction took totally 2 days so the quick response was adorable.

 

Bas Huismans dak renovatie isoleren zolder en vervangen pannendak in Leiden

Professioneel bouwbedrijf, communicatie verliep goed en kwaliteit van de dakbedekking is top!

Vraag hier meteen online een offerte aan.


Bekijk alle recensies / beoordelingen op GoogleFacebook, Telefoonboek en op Places.