Meest opdrachten door mond tot mond reclame

U kunt op ons bouwen. Of het nu gaat om een complete renovatie, het vervangen van uw dak, dakgoten of voor het onderhoud of schilderwerk aan uw woning of bedrijfspand. Het is dan ook niet voor niets, dat het grootste deel van de opdrachten voorkomt uit mond-tot-mond reclame. Vraag hier meteen online een offerte aan.

  

127 reviews, gemiddelde beoordeling 9,2 

 

Hans Slegtenhorst, dakrenovatie verbouwing

Klinkbouw heeft op geweldig professionele wijze een nieuw pannendak aangebracht. Tevens werden de zinken dakgoten vernieuwd evenals het dak van de dakkapel. Klinkbouw werkt erg netjes, houdt rekening met bewoners en omgeving en levert perfect werk af. Complimenten! Een aanrader! 

 

Joris Termorshuizen, kozijnen, isolatieglas, zink- en loodgieterswerk en binnen- en buitenschilderwerk

Ik heb Klinkbouw Totaalonderhoud gekozen om mijn recent aangeschafte woning op te laten knappen. Keurig werk geleverd dus zeer tevreden. Een aanrader!

 

Rob en Rianne Teijink verbouwing renovatie jaren '30 woning

Klinkbouw heeft ons jaren'30 huis aan de buitenkant gerenoveerd. Het is erg mooi geworden. Er zijn bij de verbouwing nieuwe houten kozijnen en ramen met HR++ isolatieglas geplaatst. Het dak met dakpannen is geheel vervangen. Alle zinken dakgoten zijn vernieuwd en het houtwerk zit strak in de lak. De communicatie met Klinkbouw verliep prettig. 

 

Ada de Wit, renovatie en isolatie dak, dakbedekking en CV Maresingel 23 Leiden

Klinkbouw heeft bij mij het oude dak verwijderd en opnieuw met isolatie aangebracht. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Vriendelijke mensen en zeer vakkundig, ook werd iedere dag opgeruimd. Er konden goed afspraken gemaakt worden. Ook is bij mij CV aangelegd. Dit is heel goed en naar mijn tevredenheid uitgevoerd. Kortom ik ben zeer tevreden over Klinkbouw.

 

Richard Fisackerly, dak bedekking, renovatie kozijnen en schilderwerk

 

Very friendly and professional service, with great results. Took great care with the work in & around the house.

 

Mw. J.K. Jansen lekkage verhelpen en schadeherstel Vijf Meiplein Leiden 

Er was een lekkage bij de bovenburen die door de loodgieters snel is hersteld en het plafond en de muren zijn netjes hersteld en opnieuw geschilderd. Heel erg tevreden. Mooi netjes gewerkt. Schoon opgeleverd. Een aanrader voor iedereen.

  

Sabrina Reese, vervanging dakbedekking, zink, lood en houtrot reparaties en buitenschilderwerk Leiderdorp

Really friendly service, professional, high quality, skilled work and they clean up after the work too. Would gladly use again.

 

Alexandra van Strien-de Groot, kozijnen, ramen isolatieglas en schilderwerk Vrouwenweg Leiden

Klinkbouw heeft onze boven verdieping voorzien nieuwe ramen en kozijnen met HR++ glas. De service was heel goed en we hebben nu top kwaliteit ramen die er prachtig uit zien! We krijgen alleen maar complimenten van onze buren! Lees meer over de verbouwing.

 

Willem Vermaak onderhoud Leiden

Stop maar met zoeken. Klinkbouw is DE partij die je moet hebben. Vakkundig, schoon, en ook nog eens enorm vriendelijk. Bij de overburen hebben ze een volledige verbouwing gedaan en bij ons wat kleine klussen, allebei PER-FECT!

 

Marjon Korenhof - van der Zwaan

Nette afwerking van onze zinken goten en kozijnen, afgeleverd werk met de puntjes op de i.

 

Rogier Creemers, zinken dakgoten vervangen, schilderwerk en isolatieglas plaatsen in Leiden 

Klinkbouw heeft bij ons het buitenschilderwerk en loodwerk verzorgd, alsook onderhoud van het dak uitgevoerd. De kwaliteit van het werk is erg hoog, met goede communicatie en aandacht voor detail.

 

Deborah Deb

Super bedrijf met goede service en kwaliteit.

 

Birgit Sprong, zinken dakgoten dakbedekking en renovatie schoorsteen Voorschoten

Alle zinken dakgoten en de dakbedekking van de dakkapellen zijn door klinkbouw vervangen. Ook de schoorsteen gerenoveerd en het lood vervangen. Een keurig bedrijf, vriendelijke mensen in de omgang en gedreven in hun vak!

 

Alex Jarrett, renovatie groot onderhoud, vervangen dak en dakgoten, zink, lood en glas- en schilderwerk monument Groenoordstraat Leiden

Ik ben heel tevreden met de renovatie van mijn monumentale woning in Leiden. Mijn huis is heel netjes geschilderd, er is HR++ isolatieglas geplaatst in de bestaande houten ramen en de zinken dakgoot, het lood en de dakbedekking van de dakkapel is vervangen door Klinkbouw. Top kwaliteit!

 

Jelmer Wagenaar, renovatie, schilderwerk en vervanging dak, dakbedekking en dakgoten Professorenwijk Leiden

Klinkbouw heeft ons jaren 30 huis compleet aan de buitenkant gerenoveerd; namelijk het pannendak deels vervangen, bitumen dakbedekking en zinken dakgoten, schoorsteen renovatie en buitenschilderwerk. Klinkbouw denkt graag mee naar het vinden van mooie oplossingen. Zo was een geheel nieuwe voordeur te prijzig, maar klinkbouw kwam met een mooie oplossing zodat we onze originele voordeur hebben kunnen houden en deze er weer erg mooi uit ziet. Verder is de communicatie prettig, en kon Klinkbouw snel aan het werk. Je merkt dat Klinkbouw graag het beste resultaat wilt neerzetten. Wij zullen ons toekomstig onderhoud ook bij dit bedrijf doen.

 

Rob Teijink renovatie jaren 30 woning
Top werk. Fijn zaken doen. Aanrader.

 

Mw. A. Oosterwijk, Schilderwerk en ramen vervangen in Voorschoten

Zeer nette afwerking, echt vakkundige schilders. En een paar nieuwe houten ramen laten plaatsen. Ons huis heeft er nog nooit zo mooi uitgezien.

 

Eveline Ramaekers, Lood en dakgoten vervangen, schilderwerk en isolatieglas plaatsen in Leiden

Dit najaar uitgebreid onderhoud laten doen aan de buitenkant van ons huis. Schilderwerk, repareren houtrot e.d. Zeer professioneel bedrijf, vriendelijk en correct. Oog voor detail. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Laten alles ook weer netjes achter.

 

L. Kloosterman, Kozijnen plaatsen in Oegstgeest

Mooie nieuwe kozijnen met dubbel glas laten plaatsen en binnen en buiten schilderwerk. Heel tevreden ook weer deze keer.  

 

Petra de Boer, kozijnen dakgoten en schilderwerk in Oegstgeest

Na een eerdere zeer positieve ervaring met Klink Bouw, hebben wij opnieuw hun hulp ingeroepen. Nu voor het plaatsen van hardhouten kozijnen en dubbel glas ruiten, zinken dakgoten, schilderwerk en houtrot reparaties. Klinkbouw onderscheidt zich door kwaliteit, kennis en afspraken die worden nagekomen. En als je niet thuis kunt zijn tijdens de werkzaamheden, kun je hen met een gerust hart je huissleutels geven. Ik zou Klinkbouw zeker aanbevelen!

Debbi de Witt, renovatie, schilderwerk en vervangen kozijnen en zinken dakgoten in Monster

Super blij met de verrichte werkzaamheden en alles binnen de afgesproken tijd.

 

Safia Jahangier, renovatie Leiden

Ervaren vakmensen met o.a. specialistische kennis betreft renoveren van een monumentaal pand. De restauratie van glas in lood ramen is prachtig geworden! En ook een vermelding waard: prettig in de communicatie!

 

Erik van der Linden, schilderwerk en plaatsen nieuwe ramen in Oegstgeest

De renovatie en het schilderwerk van ons huis is heel netjes en naar tevredenheid uitgevoerd. Aan te bevelen. Zal voor een volgende klus zeker weer bellen!

 

Marco Korenhof, Noordwijkerhout

Bij Klinkbouw Totaalonderhoud bent u aan het juiste adres. Verbouwing, renovatie, kozijnen, dak werk, dakbedekking of zinken dakgoten met een afwerking met de puntjes op de i. Echt een aanrader.

 

Constance Koopmanschap, dakbedekking en zinken dakgoten vervangen, schilderwerk

Al jaren verzorgt Klinkbouw al het schilderwerk aan ons huis, binnen en buiten, het ziet er altijd heel mooi uit, en het is van zeer goede kwaliteit, we krijgen van vrienden en familie altijd complimenten. Ons huis is aan de buitenkant het mooist van de hele straat! Ook andere klussen zoals dakreparatie, en ander loodgieterswerk is bij Klinkbouw in goede handen. De mensen van Klinkbouw zijn vriendelijk en netjes, als het werk klaar is wordt alles schoongemaakt en zie je niet dat er gewerkt is.

 

Andrea Hakkaart, renovatie verbouw Leiden

Mijn verbouwing na een lekkage is door Klinkbouw snel en vakkundig opgepakt. Goede adviezen, keuze uit verschillende opties en duidelijke communicatie. Ze gaan voor kwaliteit en leveren geen half werk. Er werd met aandacht gewerkt en dagelijks werd alles keurig opgeruimd. Ik ben heel erg blij met het resultaat!

 

Barthold Bergman, timmerwerk, vervangen dakgoten en schilderwerk in Den Haag

De afgelopen jaren heb ik Klinkbouw al het één en ander (tot volle tevredenheid) aan mijn huis laten doen, waaronder binnen/buitenschilderwerk, zink/hwa vervangen/herstellen, balkonhek vervangen, smetplank aanbrengen. Vakwerk, flexibel en prettig in de omgang, kortom: er zal de komende jaren zeker nog voor meer een beroep op Klinkbouw gedaan gaan worden.

 

Patrick van der Heijden, renovatie in Leiden

Een bouwbedrijf waar je prettig zaken mee kan doen. Staat voor kwaliteit en flexibiliteit.

 

Leon van Rijn, onderhoud in Leiden

Aardige mensen en vaklieden werken zeer netjes en opgeruimd!

 

Birgit Sprong, zinken dakgoten dakbedekking en renovatie schoorsteen Voorschoten

Alle zinken dakgoten en de dakbedekking van de dakkapellen zijn door klinkbouw vervangen. Ook de schoorsteen gerenoveerd en het lood vervangen. Een keurig bedrijf, vriendelijke mensen in de omgang en gedreven in hun vak!

 

Geertjan Praal, schilderwerk en vervangen dakbedekking en zinken dakgoten

Ons jaren '30 huis met moderne middelen, op ouderwets ambachtelijke wijze gerenoveerd en in optimale conditie gebracht. Het ziet er schitterend uit. Op een vijfpuntsschaal geef ik een 5.

 

Anja Hillebrand, isolatieglas plaatsen in Zoeterwoude

Netjes gewerkt alles opgeruimd achter gelaten.

 

G. Reuling, kozijnen en glas plaatsen in Den Haag

Mooie nieuwe houten ramen en deuren met glas in lood voor onze jaren '30 woning. Ook een paar kozijnen hersteld in verband met houtrot, zinken dakgoten laten vervangen en schilderwerk laten uitvoeren. Net werk geleverd door Klinkbouw totaalonderhoud!

 

Joost Peetoom, renovatie nieuwe kozijnen HR isolatieglas en schilderwerk in Leiden en Voorhout

Bij vergelijking van offertes zijn ze waarschijnlijk niet de goedkoopste, maar de zorg en aandacht in de offerte en voor, tijdens en na de werkzaamheden zijn uitstekend. Je kunt de sleutel afgeven en de klus wordt geklaard. En meer dan dat: de rotzooi is opgeruimd en de werklocatie wordt schoon achtergelaten. Gaat er iets niet helemaal OK (en ook bij Klink gebeurt dat heel af en toe), dan zien ze dat zelf en is het opgelost voordat je er als klant achteraan moet. Werkten alle bedrijven maar zo! Moeilijk is dat niet: gewoon de intrinsieke motivatie om kwaliteitswerk te leveren. En dat heeft Klinkbouw totaalonderhoud. Genoeg dat wij inmiddels drie keer in zes jaar voor verschillende klussen bij hen zijn uitgekomen.

 

Petra de Boer, kozijnen dakgoten en schilderwerk in Oegstgeest

Na een eerdere zeer positieve ervaring met Klink Bouw, hebben wij opnieuw hun hulp ingeroepen. Nu voor het plaatsen van hardhouten kozijnen en dubbel glas ruiten, zinken dakgoten, schilderwerk en houtrot reparaties. Klinkbouw onderscheidt zich door kwaliteit, kennis en afspraken die worden nagekomen. En als je niet thuis kunt zijn tijdens de werkzaamheden, kun je hen met een gerust hart je huissleutels geven. Ik zou Klinkbouw zeker aanbevelen!

 

Hans van Dam, oud-wethouder Leiden, verbouw, dak renovatie en zolder isolatie, vervangen dakbedekking plat dak, zink en dakgoten, kozijnen, isolatieglas en schilderwerk.

Wij zijn heel tevreden. Onze ervaring is dat Klinkbouw een hoog tempo aanhoudt. De kwaliteit blijft voorop staan.

 

K. Bovos dakbedekking, dakgoten en schilderwerk

Nieuwe bitumen dakbedekking en zinken dakgoten laten plaatsen na een lekkage van het dak en loodgieters werk laten uitvoeren. En de schilders hebben het schilderwerk ook netjes uitgevoerd en houtrot hersteld. Goede service!

 

W. Vermaak Cosijnstraat Proffesorenwijk Leiden

Ik had een kleine beschadiging in huis. Zonder enige moeite heeft Klinkbouw het snel en supernetjes hersteld. En, mijn grootste compliment: gemeende vriendelijkheid! Een echt vakbedrijf wat ik iedereen van harte kan aanbevelen!

 

Patty Lim, schilderwerk Zoetermeer

Super werk geleverd. Muren zijn super strak en de plafonds stralend wit. Prettige samenwerking. Echt een aanrader!

Vraag hier meteen online een offerte aan.


Bekijk alle recensies / beoordelingen op GoogleFacebook, Telefoonboek en op Places.