Dakdekker en loodgieter

Ook voor een installateur, loodgieter of dakdekker bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor het vervangen van zinken dakgoten of dakbedekking. Vraag hier meteen online een offerte aan.


Lekkend dak of dakgoot

Als wij het onderhoud en schilderwerk bij u uitvoeren, zien wij uw pand van heel dichtbij. Wij kijken ook naar eventuele gebreken die u van afstand niet kunt waarnemen. U kunt hierbij denken aan loodwerk dat stuk is, scheuren in metselwerk, ondeugdelijke voegen of stucwerk dat gebreken vertoont.


Lekkage aan zinken dakgoten en daken

Om lekkageschade en houtrot te voorkomen adviseren wij regelmatig het dak te laten inspecteren op onvolkomenheden en bijtijds het dak en dakgoten te laten vervangen. Lekkage van dakgoten kan voor veel schade zorgen aan het hout- en schilderwerk van uw woning door houtrot. Wij kunnen ook boeidelen (dakranden) vervangen voor nieuwe en gegarandeerde kwaliteit.


10 jaar garantie bij dakrenovatie en zinken dakgoten

Bij het vervangen van dakbedekking en zinken dakgoten krijgt u 10 jaar garantie.


Renovatie of onderhoud dak of zinken dakgoten

Heel belangrijk voor het behoud van uw dakgoten en dakbedekking is het onderhoud. Wij adviseren u om minimaal tweemaal per jaar uw dakgoten en daken schoon te maken en te controleren. De zuren die vrijkomen bij verrotting van het blad tasten de zinken dakgoten aan en kunnen bovendien voor verstopping van de afvoeren zorgen. Ook een plat dak van uw woning is belangrijk om schoon te maken en vooral de uitlopen. Door bladeren regelmatig te verwijderen en de afvoeren vrij maken van vuil verlengt u de levensduur van uw dak aanzienlijk. Natuurlijk voorkomt u hiermee ook mogelijke lekkages of verstopte hemelwaterafvoeren en rioleringen.

Leiden Loodgieter lekkage zinken dakgoten loodgieterswerk Leiden

Onderhoud dakbedekking en dakgoten

Als u zelf niet in staat bent om deze werkzaamheden uit te voeren of dit liever aan een professional over wilt laten, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij voeren dit graag voor u uit en geven advies over het onderhoud van daken, goten en afvoeren.


Wij reinigen en controleren uw dak en goten

Het is ook mogelijk een onderhoudsabonnement af te sluiten. Vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met u op voor advies of onderhoudswerkzaamheden aan uw dak of dakgoten.

Dakdekker en loodgieter vervangen dakbedekking plat dak lood zink en riolering in Leiden
Dakdekker en loodgieter vervangen dakbedekking plat dak lood zink en riolering in Leiden

Lood vervangen en schoorsteen renovatie

Lood bij aansluitingen van de schoorsteen met het dak, bij muuraansluiting of bij kozijnen van de dakkapel zorgt ervoor dat het dak waterdicht is. Na verloop van vele jaren komen er scheuren in lood en wordt het lood dunner. Het is daarom belangrijk om dit tijdig te laten vervangen om lekkage te voorkomen.