Heeft u last van lekkage?

spoedreparatie dak vervangen dakbedekking lekkage loodgieter dakdekkers Leiden

Ziet u natte plekken of schimmel in het plafond of bij de muur? Heeft u last van een lekkage en weet u niet wat de oorzaak is? Of wilt u weten wat de staat is van bijvoorbeeld uw dak of dakgoot? Lekkage kan leiden tot veel schade. Neem daarom meteen contact met ons op.


Loodgieter of dakdekker nodig?

loodgieter dakdekker Leiden lekkage verhelpen dakbedekking lood of dak vervangen of repareren

Loodgieter of dakdekker nodig? Heeft u last van lekkage, stormschade? Is het dak of de dakgoot lek? Meld een lekkage meteen hier, dan nemen we snel contact met u op.


Lekkage bij pannendak, dakgoot, schoorsteen, dakraam, dakkapel of plat dak

Onze dak specialisten, loodgieters en dakdekkers beschikken over een ruime ervaring in het opsporen van de bron van verschillende soorten lekkages aan bijvoorbeeld pannendaken, dakgoten, schoorstenen, gescheurd lood, dakramen, kozijnen, isolatieglas ramen, dakkapellen of platte daken. Door onze bouwkundige kennis zien wij vaak zaken die een 'gewone' loodgieter of dakdekker over het hoofd ziet.


Lekkages leiden tot veel schade

Om schade bij lekkage te voorkomen worden wij ook ingeschakeld door verzekeraars. Als wij komen zijn er geregeld al meerdere lekdetectie of lekkage onderzoekbureaus langs geweest, die de oorzaak van de lekkage niet hebben kunnen vinden of de verkeerde oorzaak hebben aangewezen, waardoor de lekkage nog steeds aanwezig is. Dat kan leiden tot veel schade. Daarom is het belangrijk om de oorzaak van een lek snel te traceren.


Oorzaak van dak lekkage vinden

lekkage dak dakpannen kapot stormschade dakdekker leiden

Een lek in het dak is niet altijd makkelijk te vinden. Wij kunnen een lekkage onderzoek instellen en spoedreparaties uitvoeren als u last heeft van lekkage of stormschade bij het dak, pannendak, de schoorsteen, dakkapel, dakraam of een plat bitumen dak. U krijgt altijd van te voren een offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Voorkomen van lekkage bij dak en dakbedekking

lekkage bitumen dak dakleer vervangen door loodgieter dakdekker Leiden

Meestal komen de gebreken van het dak aan het licht bij lekkage en dan is het al te laat en is de schade al veroorzaakt. Uw dak moet betrouwbaar zijn, want als de schade netjes hersteld is, dan wilt u hier voor lange tijd van af zijn. Lekkage kan leiden tot veel schade als het lek niet snel wordt verholpen.Inspectie van het dak bij lekkage

lek dakraam bij pannendak lekkage opsporen loodgietersbedrijf dakdekkersbedrijf Leiden

Na een dak inspectie krijgt u een digitale rapportage met foto's en advies over de uit te voeren (herstel) werkzaamheden zodat u precies weet wat de staat is van uw dak. Soms is een lekkage heel simpel te verhelpen door het terugleggen van een weggewaaide dakpan. Als we er bij kunnen, leggen we die uiteraard meteen op zijn plek terug zodat de lekkage is opgelost. Of soms zien we een klein scheurtje in de dakbedekking of een gaatje in de dakgoot die onze loodgieter of dakdekker meteen kan repareren. Maar in veel gevallen heeft een lekkage meerdere en soms gecompliceerdere oorzaken. 


Vergoeding lekkage schade door verzekering

De kosten voor schadeherstel bij een lekkage als gevolg van een lek of bij schade door hagel,  storm of een andere plotselinge gebeurtenis, worden meestal vergoedt door uw woonhuis/opstalverzekering. 


Lekkage dak is altijd onverwacht

We adviseren om regelmatig het dak te laten inspecteren. Het is anders wachten tot de lekkage zich aandient en dat komt altijd onverwachts. Vaak zijn lekkages al langer aanwezig en wordt dit pas na enige tijd binnen zichtbaar. Het dakhout (dakbeschot) heeft dan al een poos te lijden gehad onder de constante omstandigheden van vocht en kan dan al danig verrot zijn. Daarom is het belangrijk om de oorzaak van een lekkage snel te vinden, zodat de lekkage kan worden verholpen.


Vrijblijvende offerte inspectie dak

Vraag meteen een inspectie aan als u last heeft van lekkage of als u wilt weten wat de staat is van uw platte dak, pannendak, dakgoot, dakraam, dakkapel, dakbedekking, zinken dakgoot of als u last heeft van lekkage bij een schoorsteen. U ontvangt dan meestal al binnen een paar uur een vrijblijvende offerte, die u online kunt ondertekenen.


Loodgieter en dakdekker onder één dak

Als u op zoek bent naar een loodgieter of dakdekker bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor het vervangen van een pannendak, bitumen dakbedekking, zinken dakgoten of het opsporen van een lekkage van het dak of goten. Lekkage van het dak kan tot veel schade leiden. Ook voor dakbedekking, dakisolatie, opsporen daklekkage, dakonderhoud, dakreparatie, dak vervangen, dakgoot repareren, dakinspectie, dakrenovatie en verhelpen stormschade.