Dé specialist in verantwoord totaalonderhoud

Als u op zoek bent naar een dakdekkersbedrijf, loodgietersbedrijf, aannemersbedrijf, bouwbedrijf, glaszetbedrijf  of schildersbedrijf hoeft u niet verder te zoeken. Naast het vervangen van pannendaken, bitumen dakbedekking, platte daken, het verhelpen van lekkages en zink en loodgieterswerk bent u ook voor het plaatsen van isolatieglas, schilderwerk en renovatie van kozijnen, ramen en deuren bij ons aan het juiste adres! Met veel enthousiasme leveren wij een verantwoord product, waar het vakmanschap vanaf straalt.

 


Aannemer, bouwbedrijf, timmerbedrijf, glaszetter, schilder, dakdekker en loodgieter onder één dak!

Bij Klinkbouw Totaalonderhoud vindt u aannemer, bouwbedrijf, timmerbedrijf, glaszetter, schilder, dakdekker en loodgieter onder één dak!


Goed onderhoud een zorg minder!

Een goed onderhouden gebouw groeit in waarde. De houten-, metalen,- en pleisterwerkdelen van uw woning, aan binnen- en buitenzijde, worden goed beschermd door vakkundig aangebrachte producten van hoogwaardige kwaliteit: een héle zorg minder. Correctheid en netheid van werken staan hierbij hoog op de ladder.


Bedrijfsfilmpje over Klinkbouw Totaalonderhoud

Bekijk hierboven een filmpje over Klinkbouw Totaalonderhoud. Wij beschikken over een vast team met vaklieden waaronder schilders, timmerlieden, glaszetters maar ook dakdekkers en loodgieters. We werken nauw samen met verschillende kleine tot middelgrote lokale bedrijven. 

  

"Meeste opdrachten komen voort uit mond-tot-mond reclame"

 

Alle werkzaamheden die nodig zijn voor deugdelijk onderhoud worden als één geheel aangepakt. Resultaat: kostenreductie dankzij een grotere efficiëntie en één aanspreekpunt.

Aannemer dakdekker loodgieter dakbedekking Leiden

Waar vindt u ons?

Leidse aannemer bouwbedrijf dakdekker Leiden dakbedekking lood zink en isolatie bij jaren 30 woning dakdekker Leiden

Klinkbouw Totaalonderhoud is gevestigd aan het Kanaalpark in Leiden en wij werken o.a. in de Professoren- en Burgemeesterswijk, de Tuinstadwijk , het Houtkwartier, de Academiewijk en het centrum van Leiden.


Alles onder één dak

Klinkbouw Totaalonderhoud begon meer dan 27 jaar geleden in Leiden en is in de regio Leiden inmiddels een begrip. We timmeren flink aan de weg. Met succes! Klanten weten ons te vinden voor renovatie en het isoleren van platte daken, pannendaken, vervangen van dakbedekking, dakgoten, zink en lood, renovatie, verbouwing, isolatieglas en onderhoud. 


Verbouwing en onderhoud monumenten

Uw woning is bij ons in goede handen. Met veel enthousiasme leveren wij een verantwoord product, waar het vakmanschap vanaf straalt. Wij hebben veel ervaring met het in de oude luister herstellen van monumenten. Of het nu gaat om een gemeentelijk monument, rijksmonument, provinciaal monument of beschermd stadsgezicht:  voor onderhoud, verbouwing en restauratie bent u bij ons aan het juiste adres!

Dakdekker en loodgieter voor het vervangen van dakgoot of dakbedekking in Leiden.

Erkend bedrijf

Klinkbouw investeert veel in opleiding en bijscholing. Zo zijn wij gecertificeerd als Systeem Professional door Repair Care® International en opgeleid als Preventie Adviseur Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ook volgen wij regelmatig technische cursussen zoals bij Rheinzink, Zinkunie en Sikkens. Klinkbouw is aangesloten bij Fosag, de Koninklijke Vereniging Federatie van Ondernemers in het Schilders-, Afwerkings-, en Glaszetbedrijf en lid van Bouwend Nederland.


Alles online regelen

Klinkbouw loopt voorop met digitale dienstverlening. Een offerte kan eenvoudig online worden aangevraagd. Deze offerte wordt per e-mail gestuurd en kan door de klant online worden voorzien van een handtekening. Daarna wordt automatisch een opdrachtbevestiging per e-mail gestuurd. En ook de facturering is volledig geautomatiseerd en u kunt betalen met iDEAL.


Wij zijn pas tevreden als u het bent!

U kunt op ons bouwen. Of het nu gaat om een complete renovatie, isolatieglas plaatsen, schilderwerk of het vervangen van uw dak. Het is niet voor niets, dat het grootste deel van de opdrachten voorkomt uit mond-tot-mond reclame. Bekijk hier al onze referenties.