Dé specialist in verantwoord totaalonderhoud

Wij zijn een combinatie van aannemersbedrijf, bouwbedrijf, glaszetbedrijf en schildersbedrijf in één. Naast isolatieglas en schilderwerk bent u ook voor renovatie van kozijnen, ramen en deuren, het verhelpen van lekkages, het vervangen van pannendaken, bitumen dakbedekking, zink en loodgieterswerk bij ons aan het juiste adres! Met veel enthousiasme leveren wij een verantwoord product, waar het vakmanschap vanaf straalt.

Een goed onderhouden gebouw groeit in waarde. De houten-, metalen,- en pleisterwerkdelen van uw woning of bedrijfspand, aan binnen- en buitenzijde, worden goed beschermd door vakkundig aangebrachte producten van hoogwaardige kwaliteit: een héle zorg minder. Correctheid en netheid van werken staan hierbij hoog op de ladder.


Bedrijfsfilmpje over Klinkbouw Totaalonderhoud

Bekijk hierboven een filmpje over Klinkbouw Totaalonderhoud. Wij beschikken over een vast team met vaklieden waaronder schilders, timmerlieden, glaszetters maar ook dakdekkers en loodgieters. We werken nauw samen met verschillende kleine tot middelgrote lokale bedrijven. Vraag hier meteen online een offerte aan. 

  

"Meeste opdrachten komen voort uit mond-tot-mond reclame"

 

Alle werkzaamheden die nodig zijn voor deugdelijk onderhoud worden als één geheel aangepakt. Resultaat: kostenreductie dankzij een grotere efficiëntie en één aanspreekpunt.

Aannemer dakdekker loodgieter dakbedekking Leiden

Aannemer schilder en glaszetter onder één dak

Klinkbouw Totaalonderhoud begon meer dan 25 jaar geleden in Leiden en is in de regio Leiden inmiddels een begrip. We timmeren flink aan de weg. Met succes! Klanten weten ons te vinden voor renovatie, restauratie, isolatieglas plaatsen, houten kozijnen en ramen vervangen, schilderwerk en groot onderhoud. 


Verbouwing en onderhoud monumenten

Ook uw monumentale gebouw is bij ons in goede handen. Met veel enthousiasme leveren wij een verantwoord product, waar het vakmanschap vanaf straalt. Wij hebben veel ervaring met het in de oude luister herstellen van monumenten. Of het nu gaat om een gemeentelijk monument, rijksmonument, provinciaal monument of beschermd stadsgezicht:  voor onderhoud, verbouwing en restauratie bent u bij ons aan het juiste adres!

Dakdekker en loodgieter voor het vervangen van dakgoot of dakbedekking in Leiden.

Erkend bedrijf

Klinkbouw investeert veel in opleiding en bijscholing. Zo zijn wij gecertificeerd als Systeem Professional door Repair Care® International en opgeleid als Preventie Adviseur Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ook volgen wij regelmatig technische cursussen bij Sikkens. Klinkbouw is aangesloten bij Fosag, de Koninklijke Vereniging Federatie van Ondernemers in het Schilders-, Afwerkings-, en Glaszetbedrijf en lid van Bouwend Nederland.


Alles online regelen

Klinkbouw loopt voorop met digitale dienstverlening. Een offerte kan eenvoudig online worden aangevraagd. Deze offerte wordt per e-mail gestuurd en kan door de klant online worden voorzien van een handtekening. Daarna wordt automatisch een opdrachtbevestiging per e-mail gestuurd. En ook de facturering is volledig geautomatiseerd en u kunt betalen met iDEAL.


Wij zijn pas tevreden als u het bent!

U kunt op ons bouwen. Of het nu gaat om een complete renovatie, isolatieglas plaatsen, schilderwerk of het vervangen van uw dak. Het is niet voor niets, dat het grootste deel van de opdrachten voorkomt uit mond-tot-mond reclame. Bekijk hier al onze referenties.