Aannemer dakdekker loodgieter dakbedekking Leiden

Wie zijn wij?

Klinkbouw Totaalonderhoud timmert flink aan de weg. Met succes! Klinkbouw begon 24 jaar geleden in Leiden. Wij werken in de provincies Noord-HollandZuid-Holland, Utrecht en Flevoland. We zijn een combinatie van aannemersbedrijf, glaszetbedrijf en schildersbedrijf in één.

 

Naast de regio Leiden hebben we onlangs ons werkgebied uitgebreid met nieuwe vestigingen in Hoorn en Lelystad. Wij werken o.a. in Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Valkenburg, Katwijk, Noordwijk, Warmond, Rijnsburg, Sassenheim, Voorhout, Lisse, Noordwijkerhout, Hillegom, Wassenaar, Zoeterwoude, Hazerswoude, Ter Aar, Alphen aan den Rijn, Koudekerk, Hoogmade, Woubrugge, Stompwijk, Zoetermeer, Den Haag, Hoorn, Zwaag, Enkhuizen, Lelystad meer

 

Vraag hier meteen online een offerte aan. Klinkbouw beschikt over een vast team met vaklieden waaronder schilders, timmerlieden, glaszetters, dakdekkers en loodgieters. We werken ook nauw samen met verschillende kleine tot middelgrote lokale bedrijven.

 

"Meeste opdrachten komen voort uit mond-tot-mond reclame"

 

Alle werkzaamheden die nodig zijn voor deugdelijk onderhoud worden als één geheel aangepakt. Resultaat: kostenreductie dankzij een grotere efficiëntie en één aanspreekpunt.


Dé specialist in verantwoord totaalonderhoud

Niet alleen voor een verbouwing of renovatie maar ook voor al het onderhoud aan uw woning of bedrijfspand bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Een goed onderhouden gebouw groeit in waarde. De houten-, metalen,- en pleisterwerkdelen van uw woning of bedrijfspand, aan binnen- en buitenzijde, worden goed beschermd door vakkundig aangebrachte producten van hoogwaardige kwaliteit: een héle zorg minder. Correctheid en netheid van werken staan hierbij hoog op de ladder.


Verbouwing en onderhoud monumenten

Ook uw monumentale gebouw is bij ons in goede handen. Met veel enthousiasme leveren wij een verantwoord product, waar het vakmanschap vanaf straalt. Wij hebben veel ervaring met het in de oude luister herstellen van monumenten. Of het nu gaat om een gemeentelijk monument, rijksmonument, provinciaal monument of beschermd stadsgezicht:  voor onderhoud, verbouwing en restauratie bent u bij ons aan het juiste adres!

Dakbedekking en dakgoten vervangen door dakdekker en loodgieter in Leiden

Erkend bedrijf

Klinkbouw investeert veel in opleiding en bijscholing. Zo zijn wij gecertificeerd als Systeem Professional door Repair Care® International en opgeleid als Preventie Adviseur Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ook volgen wij regelmatig technische cursussen bij Sikkens. Klinkbouw is aangesloten bij Fosag, de Koninklijke Vereniging Federatie van Ondernemers in het Schilders-, Afwerkings-, en Glaszetbedrijf en lid van Bouwend Nederland.


Alles online regelen

Klinkbouw loopt voorop met digitale dienstverlening. Een offerte kan eenvoudig online worden aangevraagd. Deze offerte wordt per e-mail gestuurd en kan door de klant online worden voorzien van een handtekening. Daarna wordt automatisch een opdrachtbevestiging per e-mail gestuurd. En ook de facturering is volledig geautomatiseerd.

Dakdekker en loodgieter voor het vervangen van dakgoot of dakbedekking in Leiden.

Al het onderhoud onder één dak: timmerman, loodgieter, dakdekker, schilder en glaszetter. Ook voor houten kozijnen, ramen en deuren. Met veel enthousiasme leveren wij een verantwoord product, waar het vakmanschap vanaf straalt.


Wij zijn pas tevreden als u het bent!

U kunt op ons bouwen. Of het nu gaat om een complete renovatie, isolatieglas plaatsen, schilderwerk of het vervangen van uw dak of kozijnen. Het is niet voor niets, dat het grootste deel van de opdrachten voorkomt uit mond-tot-mond reclame. Bekijk hier al onze referenties.