Zijn uw houten kozijnen, ramen en deuren aan vervanging toe?

Glaszetter Leiden vervangt kozijnen ramen deuren glas dubbelglas en isolatieglas

Wij leveren en plaatsen nieuwe ramen, deuren en maatwerk kozijnen in iedere gewenste maat, profiel en houtsoort. Als u uw woning of bedrijfspand wilt renoveren met in achtneming van de oude details dan kunnen wij voor u bijvoorbeeld replica's maken van paneeldeuren, eventueel voorzien van glas in lood, getrokken of facetgeslepen monumentenglas.

 

Ook voor isolatieglas en inbraakwerend hang- en sluitwerk kunt u bij ons terecht. Al onze op maat gemaakte houten kozijnen, ramen en deuren voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van isolatie, inbraakwerendheid en duurzaamheid. Vraag hier meteen online een offerte aan.

Timmerfabriek Leiden maatwerk houten kozijnen ramen deuren aannemer en glaszetter Leiden

HR++ isolatieglas: meer wooncomfort én energie besparen

Door HR++ isolatieglas te laten plaatsen zit u er het hele jaar warm bij en u bespaart flink op uw energierekening! Als u het oude dubbelglas of het enkele glas laat vervangen door het veel beter isolerende HR++ isolatieglas, spaart u het milieu en uw eigen portemonnee. Lees meer over dubbelglas.


Isolatieglas plaatsen bij oude ramen en kozijnen

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van isolatieglas bij oude woningen en monumenten. We kunnen de spouw (ruimte tussen de twee ruiten) uitvoeren met Xenon of Krypton gas, waardoor het veel beter isoleert in combinatie met een speciale HR coating op het glas. Dan hoeft u de oude kozijnen en ramen niet te vervangen en dit bespaart u veel geld. Het is bij oude ramen mogelijk om te kiezen voor dunner isolatieglas met een hogere isolatiewaarde of we kunnen de ramen voor u uitfrezen en aanpassen. 


Is isolatieglas plaatsen bij mijn kozijnen nog mogelijk?

Wanneer kozijnen te ver zijn aangetast door bijvoorbeeld houtrot zit er soms niets anders op dan het houtwerk te vervangen. In veel gevallen zijn de bestaande kozijnen en ramen echter nog geschikt om isolatieglas in te laten plaatsen. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van alle soorten isolatieglas en dubbelglas in de bestaande kozijnen, ramen en deuren. Lees meer over isolatieglas

Aannemer bouwbedrijf en glaszetter Leiden houten kozijnen ramen en deuren
Houten kozijnen en deuren met glas in lood

Laag BTW-tarief bij plaatsen isolatieglas

Bij energiebesparende maatregelen geldt het lage BTW-tarief. Dit geldt dus voor het plaatsen van isolatieglas, maar ook voor het isoleren van uw zolder. U betaalt slechts 9% BTW op de plaatsingskosten in plaats van 21%. Nog een reden om niet langer te wachten.

Nieuwe houten ramen met dubbelglas isolatieglas geplaatst door glaszetter in Leiden

Bescherm uw kozijnen: 5 jaar garantie op schilderwerk

Ook voor goed schilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres! Alle nieuw te plaatsen kozijnen, ramen en deuren worden voor plaatsing voorzien van twee lagen grondverf. Na afwerking in de gewenste kleur zijn uw nieuwe kozijnen uitstekend beschermd tegen weersinvloeden! U krijgt 5 jaar garantie op ons schilderwerk!


Maatwerk kozijnen ramen en deuren

Al onze houten kozijnen ramen en deuren worden op maat gemaakt in onze timmerwerkplaats. Dus als u op zoek bent naar maatwerk, een timmerwerkplaats, timmerfabriek, bouwbedrijf of aannemer in de regio Leiden voor het plaatsen van op maat gemaakte kozijnen, vraag dan meteen een offerte aan. De kwaliteit zal leiden tot een lange levensduur dus kunt u nog vele jaren genieten van uw nieuwe op maat gemaakte houten kozijnen, ramen en deuren.