Zijn uw houten kozijnen, ramen en deuren aan vervanging toe?

Glaszetter Leiden vervangt kozijnen ramen deuren glas dubbelglas en isolatieglas

Wij leveren en plaatsen nieuwe ramen, deuren en maatwerk kozijnen in iedere gewenste maat, profiel en houtsoort. Als u uw woning of bedrijfspand wilt renoveren met in achtneming van de oude details dan kunnen wij voor u bijvoorbeeld replica's maken van paneeldeuren, eventueel voorzien van glas in lood, getrokken of facetgeslepen monumentenglas.

 

Ook voor isolatieglas en inbraakwerend hang- en sluitwerk kunt u bij ons terecht. Al onze op maat gemaakte kozijnen, ramen en deuren voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van isolatie, inbraakwerendheid en duurzaamheid. Vraag hier meteen online een offerte aan.

Timmerfabriek Leiden maatwerk houten kozijnen ramen deuren aannemer en glaszetter Leiden

Kozijnen met HR++ isolatieglas: meer wooncomfort én energie besparen

Door tegelijk nieuwe kozijnen en isolatieglas te laten plaatsen zit u er het hele jaar warm bij en u bespaart flink op uw energierekening! Wist u trouwens dat de aanschaf van nieuwe kozijnen een waardevermeerdering is voor uw woning? Als u tegelijkertijd met de kozijnen dubbelglas laat plaatsen, spaart u bovendien het milieu en uw eigen portemonnee. Lees meer over dubbelglas.


Mogelijkheden bij het vervangen van oude ramen

Oude ramen en deuren zijn meestal tussen de 3 en 4 cm dik. Nieuwe ramen en deuren worden standaard minimaal 5,6 cm dik gemaakt zodat er voldoende ruimte is voor het HR++ isolatieglas. Isolatieglas plaatsen in nieuwe kozijnen en ramen is voordeliger. Het is bij oude dunne ramen ook mogelijk om te kiezen voor dunner isolatieglas met een hogere isolatiewaarde. Dan is de spouw tussen de twee ruiten bijvoorbeeld gevuld met Xenon of Krypton gas, waardoor het veel beter isoleert in combinatie met een speciale HR coating op het glas.


Isolatieglas plaatsen bij nieuwe kozijnen goedkoper

Als u alleen glas vervangt in bestaande kozijnen, dan zijn de kosten voor het plaatsen in verhouding hoger. Dit heeft er mee te maken dat de kozijnen geschikt gemaakt moeten worden om het veel dikkere isolatieglas te plaatsen. Het is daarom in veel gevallen verstandig bij renovatie tegelijk nieuwe ramen en deuren te plaatsen of de kozijnen in zijn geheel te vervangen. Hierdoor bereikt u optimale isolatie, comfort en veiligheid. Nieuwe kozijnen, ramen en deuren hebben bovendien een veel langere levensduur en onderhoudscyclus. U bent dus veel minder geld kwijt aan onderhoud.

Aannemer bouwbedrijf en glaszetter Leiden houten kozijnen ramen en deuren
Houten kozijnen en deuren met glas in lood

Laag BTW-tarief bij plaatsen isolatieglas

Bij energiebesparende maatregelen geldt het lage BTW-tarief. Dit geldt dus voor het plaatsen van isolatieglas, maar ook voor het isoleren van uw zolder. U betaalt slechts 9% BTW op de plaatsingskosten in plaats van 21%. Nog een reden om niet langer te wachten.

Nieuwe houten ramen met dubbelglas isolatieglas geplaatst door glaszetter in Leiden

Bescherm uw kozijnen: 5 jaar garantie op schilderwerk

Ook voor goed schilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres! Alle nieuw te plaatsen kozijnen, ramen en deuren worden voor plaatsing voorzien van twee lagen grondverf. Na afwerking in de gewenste kleur zijn uw nieuwe kozijnen uitstekend beschermd tegen weersinvloeden! U krijgt 5 jaar garantie op ons schilderwerk!


Maatwerk kozijnen ramen en deuren

Al onze houten kozijnen ramen en deuren worden op maat gemaakt in onze timmerwerkplaats. Dus als u op zoek bent naar maatwerk, een timmerwerkplaats, timmerfabriek, bouwbedrijf of aannemer in de regio Leiden voor het plaatsen van op maat gemaakte kozijnen, vraag dan meteen een offerte aan. De kwaliteit zal leiden tot een lange levensduur dus kunt u nog vele jaren genieten van uw nieuwe op maat gemaakte houten kozijnen, ramen en deuren.