Zijn uw houten kozijnen, ramen en deuren aan vervanging toe?

Glaszetter Leiden vervangt kozijnen ramen deuren glas dubbelglas en isolatieglas

Bestaande houten kozijnen, ramen en deuren zijn meestal aan te passen zodat er HR++ isolatieglas in geplaatst kan worden. 


HR++ isolatieglas: meer wooncomfort én energie besparen

Door HR++ isolatieglas te laten plaatsen zit u er het hele jaar warm bij en u bespaart flink op uw energierekening! Als u het oude dubbelglas of het enkele glas laat vervangen door het veel beter isolerende HR++ isolatieglas, spaart u het milieu en uw eigen portemonnee. Lees meer over dubbelglas.


Isolatieglas plaatsen bij oude ramen en kozijnen

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van isolatieglas bij oude woningen en monumenten. We kunnen de spouw (ruimte tussen de twee ruiten) uitvoeren met Xenon of Krypton gas, waardoor het veel beter isoleert in combinatie met een speciale HR coating op het glas. Dan hoeft u de oude kozijnen en ramen niet te vervangen en dit bespaart u veel geld. Het is bij oude ramen mogelijk om te kiezen voor dunner isolatieglas met een hogere isolatiewaarde of we kunnen de ramen voor u uitfrezen en aanpassen. 

Timmerfabriek Leiden maatwerk houten kozijnen ramen deuren aannemer en glaszetter Leiden

Is isolatieglas plaatsen bij mijn kozijnen nog mogelijk?

Wanneer kozijnen te ver zijn aangetast door bijvoorbeeld houtrot zit er soms niets anders op dan het houtwerk te vervangen. In veel gevallen zijn de bestaande kozijnen en ramen echter nog geschikt om isolatieglas in te laten plaatsen. We kunnen ook delen van kozijnen of ramen vervangen. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van alle soorten isolatieglas en dubbelglas in de bestaande kozijnen, ramen en deuren. Lees meer over isolatieglas


Laag BTW-tarief bij plaatsen isolatieglas

Bij energiebesparende maatregelen geldt het lage BTW-tarief. Dit geldt dus voor het plaatsen van isolatieglas, maar ook voor het isoleren van uw zolder. U betaalt slechts 9% BTW op de plaatsingskosten in plaats van 21%. Nog een reden om niet langer te wachten.

Nieuwe houten ramen met dubbelglas isolatieglas geplaatst door glaszetter in Leiden

Bescherm uw kozijnen: 5 jaar garantie op schilderwerk

Ook voor goed schilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres! Houten kozijnen, ramen en deuren kunnen door ons na het plaatsen van isolatieglas meteen worden geschilderd. Dan zijn ze weer uitstekend beschermd tegen weersinvloeden! U krijgt 5 jaar garantie op ons schilderwerk!