Verbouwing gemeentelijk monument Nieuwe Mare 13 Leiden

Restauratie verbouwing onderhoud monumenten

Verbouwen gemeentelijk monument aan de Nieuwe Mare 13 te Leiden, bouwjaar 1650. Verbouwing van keuken en badkamer, leveren en plaatsen nieuwe authentieke paneeldeuren, timmerwerk plafonds en wanden, dak-, zink- en loodgieterswerk, installatiewerk, stukadoor- en schilderwerk, schadeherstel lekkage, injecteren muren tegen optrekkend vocht.


Restauratie monumenten

Verbouwing monument door aannemer Leiden

Ook voor verbouwing  restauratie of renovatie van monumentale panden zoals een rijksmonument, gemeentelijk monument of provinciaal monument of een jaren 30 woning die valt onder beschermd stadsgezicht bent u bij ons aan het juiste adres. 

Monumentaal schilderwerk

Schilderwerk en vervanging houten ramen deuren en kozijnen monument

Plaatsen van nieuwe houten ramen, deuren en schilderwerk bij Gemeentelijk Monumentaal pand Nieuwe Mare 13 te Leiden.

Specialist in restauratie

Restauratie monument maatwerk houten paneeldeuren

Nieuwe houten paneeldeuren en ramen op maakt gemaakt met authentieke details. Wij leveren en plaatsen alle soorten houten betimmeringen, lijsten en profielen speciaal nagemaakt voor monumentale gebouwen die in ere moeten worden hersteld.


Verbouwing monumenten

Door een verbouwing of renovatie heeft u meer plezier van uw woning. Uw verbouwing wordt door ons goed geregeld. Alles netjes volgens planning en keurig afgewerkt en opgeleverd. Tijdens en na de verbouwing houden wij uw woning schoon en opgeruimd. Wij zorgen dat u zo min mogelijk overlast ondervindt van de verbouwing. Zo plaatsen wij bijvoorbeeld een kleine bouwkeet bij uw woning. Het is ook mogelijk om uw spullen zoals meubels tijdens de verbouwing tijdelijk op te slaan voor u in een opslagruimte. 


Verbouwen monument of beschermd stadsgezicht

Wij hebben veel ervaring met verbouwing en renovaties van monumentale panden. Zo maken wij geprofileerde houten kozijnen op maat en ramen en deuren met authentieke detailering. Houten paneeldeuren kunnen wij voor u restaureren of namaken. Ook voor gepleisterde plafonds met ouderwetse lijsten en rozetten of nieuwe glas in lood ruiten kunt u bij ons terecht.


Onderhoud aan monumenten

Ook voor onderhoud aan monumenten bent u bij ons aan het juiste adres Of het nu gaat om het schilderwerk, metsel- en voegwerk of op maat gemaakte authentieke houten kozijnen, ramen en deuren. Door gebruik te maken van de juiste materialen en het onderhoud op een verantwoorde manier aan te pakken zorgen wij ervoor dat uw monumentale pand nog honderden jaren mee kan. Neem meteen contact op voor een kennismaking.