Renovatie jaren '30 woningen Leliestraat Leiden

Dakdekker Leiden renovatie dak vervangen dakpannen

Bij deze jaren '30 woningen in de Leliestraat nabij de Lammenschansweg, hebben wij een grote renovatie uitgevoerd. Zo hebben we een aantal nieuwe houten kozijnen, ramen en deuren geplaatst. Het dak is gerenoveerd en de zolder verbouwd en geïsoleerd. Alle zinken dakgoten zijn vervangen, de dakbedekking van platte daken is vernieuwd en wij hebben binnen- en buitenschilderwerk uitgevoerd.

Oude dakpannen vervangen

Dakdekker vervangt oude dakpannen bij dakrenovatie

Dakpannen hebben een levensduur van zo'n 70 jaar. Bij deze jaren '30 woningen hebben wij de dakpannen, houten panlatten en tengels vervangen. Wij geven 10 jaar garantie op al ons dak en zinkwerk.

Dakrenovatie

Dakrenovatie en zolderverbouwing

Voordat wij de nieuwe dakpannen plaatsen wordt waterdichte en damp-open folie op het dak gemonteerd om ervoor te zorgen dat het dak 100% waterdicht is. De schoorstenen zijn gereinigd, opnieuw gevoegd en voorzien van nieuw lood om lekkage te voorkomen.

Zolder geïsoleerd

Zolder isoleren verbouwen

Tussen de houten gordingen op zolder hebben wij dakisolatie aangebracht en afgewerkt met gipsplaten. Door het aanbrengen van isolatie bij het dak kan veel geld worden bespaard op de energierekening.