Renovatie isolatieglas plaatsen en schilderwerk in Leiden

Aannemer glaszetter schilder loodgieter en dakdekker onder een dak in Leiden

Bouwen aan relaties in Leiden

We vinden het leuk om onze vaste klanten af en toe in het zonnetje te zetten! Bij Alex Jarrett zijn we al jaren kind aan huis voor het onderhoud en renovatie van zijn woning in Leiden. We hebben HR++ isolatieglas in bestaande ramen geplaatst, nieuwe bitumen dakbedekking, zinken dakgoten en schilderwerk uitgevoerd.

De bouwer uit Leiden

Wij zijn van oorsprong een Leids aannemers en schildersbedrijf gericht op totaalonderhoud van woningen. We werken nog steeds veel in Leiden zoals in de wijk Groenoord en in de Leidse Professoren- en Burgemeesterswijk.

Review beoordelingen aannemer glaszetter en schilder in Leiden


Reviews en beoordelingen van klanten: 9,2

Onze klanten zijn onze reclame. Wij gaan heel ver in onze service. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een  9,2. Bekijk alle reviews en beoordelingen op onze website.

Schilderen en isolatieglas plaatsen dakkapel raam en kozijnen in Leiden


Dakbedekking en lood vervangen

Oude daken leiden regelmatig tot lekkage. Hier vervangen we de bitumen dakbedekking van een dakkapel, maar ook de daken van de balkons en schuren zijn door ons vernieuwd. Wij geven 10 jaar garantie op de dak bedekking, dus lekkages zijn verleden tijd!

dakbedekking bitumen dak vervangen dakkapel loodgieter leiden
Onze loodgieter en dakdekker vervangen bitumen dakbedekking bitumen van een woning in de Leidse wijk Groenoord.


Renovatie kozijnen ramen en schilderwerk

Bij dit project in Leiden hebben we houten kozijnen, ramen, deuren en dakkapellen gerenoveerd en nieuwe dakramen geplaatst. Na een renovatie kan een dakkapel weer vele jaren mee! En dat scheelt geld omdat deze dakkapel die in slechte staat was anders vervangen zou worden.

Schilderen en isolatieglas plaatsen dakkapel raam en kozijnen in Leiden
Schilderen en isolatieglas plaatsen en vervangen van ramen en kozijnen in Leiden

Zinken dakgoten en lood vervangen

Naast renovatie, onderhoud en schilderwerk kunt u ook voor onderhoud aan dak en dakgoten terecht bij onze loodgieters en dakdekkers.

 

Hier vervangen we zinken dakgoten en lood van een dakkapel na lekkage in de Leidse wijk Groenoord in Leiden. We geven 10 jaar garantie bij het vervangen van de goten en het aanbrengen van nieuwe bitumen of zinken dakbedekking.De aannemer schilder glaszetter en loodgieter uit Leiden

Hoewel we uit Leiden komen werken we in de gehele randstad zoals in Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Warmond, Katwijk, Noordwijk, Rijnsburg, Sassenheim, Voorhout, Lisse, Noordwijkerhout, Hillegom, Valkenburg, Wassenaar, Zoeterwoude, Hazerswoude, Ter Aar, Alphen aan den Rijn, Koudekerk, Hoogmade, Woubrugge, Stompwijk, Zoetermeer, Voorburg, Leidschendam, meer


Al het onderhoud onder één dak

Al het onderhoud onder één dak: aannemer, loodgieter, dakdekker, timmerman, schilder en glaszetter. Mensen vinden ons meestal als ze zoeken naar houten kozijnen, kozijnfabriek, HR isolatieglas, HR++ isolatieglas en dubbelglas, houten ramen, schilderwerk, schilders uit Leiden, schilderwerken, totaalonderhoud, verbouwen en verbouwing, restauratie van rijks monumenten en historische gebouwen, onderhoud, houtrot reparatie, renovatie kozijnen, glaszetters en schilders Leiden.