Tijd voor de winterschilder!

Als u uw woning in de wintermaanden wilt laten schilderen, dan kunt u in de winterperiode besparen op de kosten voor het schilderwerk.


Welke korting krijgt u op schilderwerk?

Tijdens de winterperiode krijgt u 20% korting op het binnenschilderwerk! U betaalt slecht 6% BTW en u krijgt tijdelijk een ijstaart cadeau bij uitvoering van binnenschilderwerk.

Winterschilder schildersbedrijf Leiden

Fraai binnenschilderwerk

Naast bescherming speelt bij binnenschilderwerk, soms nog meer dan bij buiten, de verfraaiing een belangrijke rol. Kleur en esthetisch aanzien kunnen de woonsfeer aanzienlijk verhogen en bijdragen tot een beter en prettiger woon- en leefklimaat.


Binnen schilderen

Wij beschikken over professionele schuurmachines met stofafzuiging. Vloeren en meubels worden door ons afgedekt. Zo blijft uw woning schoon. Door binnen gebruik te maken van de beste kras en slijtvaste lakken heeft u zo lang mogelijk plezier van het schilderwerk.


Wat is een winterschilder?

Wat is het verschil tussen een schilder en een winterschilder? Behalve de periode waarin ze schilderen is er geen verschil, een normale schilder kan ook een winterschilder zijn. De winterschilder is echter alleen actief in de winterperiode. De winterkorting op schilderwerk geldt van 21 november tot 21 maart. Maak meteen een afspraak met de winterschilder.


Wat is het voordeel van de winterschilder?

De winterperiode is de gelegenheid bij uitstek om u woning te laten schilderen. Doordat het voor onze schilders een minder drukke periode is, kunnen wij meestal snel bij u starten met het schilderwerk. Wij kunnen in korte tijd uw woning binnen netjes schilderen en de muren en plafonds witten of voorzien van een frisse kleur. Doordat u nu profiteert van de korting op de winterschilder, bent u minder geld kwijt aan de schilder.

Schilderwerk binnen belangrijker dan buiten

De staat van het binnenschilderwerk is nog veel belangrijker dan die van het buitenschilderwerk. Houtrot ontstaat vaak door kiertjes, losgelaten kitvoegen of open verbindingen waardoor vocht in het hout komt en vervolgens het binnen- en het buitenschilderwerk en het hout aantast. Vooral in de winter wordt in de woning nogal wat waterdamp geproduceerd in woningen, wanneer de ramen dicht zijn. Slecht geschilderde ramen en kozijnen zorgen ervoor dat deze damp vooral condenseert in de openstaande verbindingen van houten stijlen en dorpels Hierdoor kan houtrot ontstaan. Wanneer de verf en kit in goede staat blijven voorkomt dit de indringing van vocht en het rotten van houten kozijnen, ramen en deuren.