Uw verbouwing goed geregeld

Als u uw woning wilt verbouwen of renoveren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw verbouwing zorgeloos verloopt. Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking om uw wensen te bespreken.

Verbouwen met vakmensen

Wij zijn gespecialiseerd in grote en kleine verbouwingen en renovaties. Klinkbouw beschikt over een vast team met vaklieden waaronder schilders, timmerlieden, glaszetters, dakdekkers, loodgieters, elektriciens, metselaars, voegers en stukadoors. Met veel enthousiasme leveren wij een verantwoord product, waar het vakmanschap vanaf straalt.


Zolderverbouwing en dakisolatie

Denkt u aan verbouwing van de zolder en wilt u de zolder tegelijk laten isoleren? Zo krijgt u extra slaapkamers of een werk- of studeerkamer. Door plaatsing van een dakkapel of dakraam krijgt u meer licht en ruimte op de zolder. Een goede investering in uw woning. En u bespaart flink op uw energierekening door de isolatie van uw zolder. 


Verbouwing badkamer of keuken

Denkt u ook al jaren aan het verbouwen of renoveren van de badkamer of keuken. Een mooie nieuwe badkamer of keuken vergroot uw woonplezier. Wij denken graag met u mee.

Renovatie en verbouwing door aannemer bouwbedrijf Leiden

Verbouwing goed geregeld

Door een verbouwing of renovatie heeft u meer plezier van uw woning. Uw verbouwing wordt door ons goed geregeld. Alles verloopt volgens planning en wordt keurig afgewerkt en opgeleverd. Tijdens en na de verbouwing houden wij uw woning schoon en opgeruimd. Wij zorgen dat u zo min mogelijk overlast ondervindt van de verbouwing. Zo plaatsen wij bijvoorbeeld een kleine bouwkeet bij uw woning. Het is ook mogelijk om uw spullen zoals meubels tijdens de verbouwing tijdelijk op te slaan voor u in een opslagruimte. 

Verbouwing monument door aannemer bouwbedrijf Leiden

Verbouwen monument of beschermd stadsgezicht

Wij hebben veel ervaring met verbouwing en renovaties van monumentale panden. Zo kunnen wij geprofileerde houten kozijnen, ramen en deuren met authentieke details op maat maken of paneeldeuren restaureren of nieuw maken. Ook voor plafonds met ouderwets lijstwerk en rozetten of nieuw glas in lood kunt u bij ons terecht.