Latex spuiten

Wij kunnen plafonds en wanden ook schilderen door ze te spuiten.

Latex spuiten plafond en muren

Voordelen van verf spuiten

  • Het opspuiten van latex geeft een mooier resultaat dan met de verfroller
  • Het "rollen" laat altijd een structuur na terwijl je daar bij opspuiten geen last van hebt
  • Het is in elke gewenste kleur mogelijk
  • Geeft een strakke afwerking

Plafonds en muren spuiten met latex

Voor een mooie afwerking van glad stucwerk is latex spuiten erg aan te bevelen. Het airless spuiten van latex spuiten zorgt voor een afwerkingsniveau dat niet met rollen te vergelijken is. Het geeft een fraai eindresultaat wat geen roller kan evenaren. Deze manier van latex spuiten is uitermate efficiënt en wordt al jaren door ons toegepast in bestaande en nieuwbouw panden.


Fraai gespoten eindresultaat

Het geeft een fraai en gelijkmatig eindresultaat wat geen roller kan evenaren. Deze manier van latex spuiten is uitermate efficiënt. Voor een mooie afwerking dient de ondergrond zeer glad afgewerkt te zijn. Meestal worden de wanden en plafonds eerst door ons glad gepleisterd, waarna we de latex spuiten.

Latex spuiten sauswerk wanden muren plafonds Leiden Den Haag

Plafonds en wanden laten spuiten

Als u net een nieuwe woning heeft gekocht en u wilt snel verhuizen, dan is het spuiten met latex muurverf een goede keuze. Alle vloeren en kozijnen en bijvoorbeeld de deuren worden door ons zorgvuldig afgeplakt.


Meubels spuiten

Ook voor het spuiten of schilderen van meubels kunt u bij ons terecht. Zo kunnen wij ook bijvoorbeeld de deurtjes van uw keukenkastjes voorzien van een nieuwe frisse verflaag. En dat is altijd veel goedkoper dan een nieuwe keuken.


Stucwerk en spuiten plafond en muren

Wij kunnen ook het stucwerk voor u verzorgen, zodat muren en plafonds echt netjes strak en glad zijn voordat de muurverf wordt gespoten. Dat zorgt voor een heel mooi eindresultaat!