Installatie-, dak-, zink- en loodgieterswerk

Ook voor een installateur, elektricien, loodgieter of dakdekker bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor het vervangen van zinken dakgoten of dakbedekking. Als wij het onderhoud bij u uitvoeren, zien wij uw pand van heel dichtbij. Wij kijken ook naar eventuele gebreken die u van afstand niet kunt waarnemen. U kunt hierbij denken aan loodwerk dat stuk is, scheuren in metselwerk, ondeugdelijke voegen of stucwerk dat gebreken vertoont.

 
Lekkage aan zinken dakgoten en daken: beter voorkomen dan genezen
Om schade te voorkomen adviseren wij regelmatig het dak te laten inspecteren op onvolkomenheden en bijtijds het dak en dakgoten te laten vervangen. Lekkage van dakgoten kan voor veel schade zorgen aan het hout- en schilderwerk van uw woning door houtrot. Wij kunnen ook boeidelen (dakranden) vervangen voor nieuwe en gegarandeerde kwaliteit. 
 
Loodgieter Leiden zinken dakgoten dakgoot zink goot vervangen lekkage
 

Lekkage Leiden Loodgieter Leiden zinken dakgoten dakgoot zink goot vervangen lekkage

Denkt u aan dakrenovatie of onderhoud aan dak of zinken dakgoten?
Heel belangrijk voor het behoud van uw dakgoten en dakbedekking is het onderhoud. Wij adviseren u om minimaal tweemaal per jaar uw dakgoten en daken schoon te maken en te controleren. De zuren die vrijkomen bij verrotting van het blad tasten de zinken dakgoten aan en kunnen bovendien voor verstopping van de afvoeren zorgen. Ook een plat dak van uw woning is belangrijk om schoon te maken en vooral de uitlopen. Door bladeren regelmatig te verwijderen en de afvoeren vrij maken van vuil verlengt u de levensduur van uw dak aanzienlijk. Natuurlijk voorkomt u hiermee ook mogelijke lekkages of verstopte hemelwaterafvoeren en rioleringen. 
 

Onderhoud dakbedekking en dakgoten

Als u zelf niet in staat bent om deze werkzaamheden uit te voeren of dit liever aan een professional over wilt laten, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij voeren dit graag voor u uit en geven advies over het onderhoud van daken, goten en afvoeren. Ook is het mogelijk een onderhoudsabonnement af te sluiten, waarbij ook het schilderwerk kan worden onderhouden.
Alle (herstel) werkzaamheden die nodig zijn voor deugdelijk onderhoud worden als één geheel aangepakt en aanbesteed; u hoeft zich slechts te richten tot één aanspreekpunt. Bijkomend voordeel voor u: deze manier van werken is efficiënter en brengt daarom ook nog een verlaging van de kosten met zich mee.
 
Zink dak en loodgieters werk vervangen zinken goten goot dakgoten dakpannen dak renovatie leiden Den HaagVervangen dak renovatie dakpannen lekkage dakgoten pannen dak schoorsteen Leiden Den Haag

 

Klinkbouw Totaalonderhoud: dé specialist in verantwoord totaalonderhoud

Bent u op zoek naar een aannemer, loodgieter, glaszetter, schilder, houten kozijnen, ramen, deuren, isolatieglas, dubbelglas, vervangen ramen en deuren, houtrot, timmerbedrijf, HR++ isolatieglas plaatsen, schilderwerk, herstellen houtrot, buitenschilderwerk, zinken dakgoten, dakrenovatie, vervangen goot, gescheurd lood vernieuwen, dakwerk, verhelpen lekkage, onderhoud, schilder, glashandel, glas in lood, enkel glas vervangen door isolatieglas, hardhouten kozijnen, vervanging ruit dubbelglas, isoleren, restauratie, renovatie. Vraag hier direct online een vrijblijvende offerte aan.  

 

Klinkbouw aannemer, loodgieter, schilder en glaszetter in Leiden en Den Haag