Houten kozijnen, ramen, deuren en dubbelglas

Bent u op zoek naar een aannemer, schilder of glaszetter? Wij leveren nieuwe ramen, deuren en kozijnen in iedere gewenste maat, profiel en houtsoort. Als u uw woning of bedrijfspand wilt renoveren met in achtneming van de oude details dan kunnen wij voor u bijvoorbeeld replica's maken van paneeldeuren, eventueel voorzien van glas in lood, getrokken of facetgeslepen monumentenglas. Ook voor isolatieglas en inbraakwerend hang- en sluitwerk kunt u bij ons terecht. Al onze kozijnen, ramen en deuren voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van isolatie, inbraakwerendheid en duurzaamheid. 

Aannemer, glaszetter, dubbelglas, isolatieglas, kozijnen, ramen, regio Leiden.

hardhouten kozijnen ramen en deuren jaren dertig woningHR++ isolatieglas: meer wooncomfort én energie besparen

Door tegelijk nieuwe kozijnen en isolatieglas te laten plaatsen zit u er het hele jaar warm bij en u bespaart flink op uw energierekening! Wist u trouwens dat de aanschaf van nieuwe kozijnen een waardevermeerdering is voor uw woning? Als u tegelijkertijd met de kozijnen dubbelglas laat plaatsen, spaart u bovendien het milieu en uw eigen portemonnee. Lees meer over dubbelglas

5 jaar garantie op schilderwerk
Ook voor goed schilderwerk bent u bij Klinkbouw aan het juiste adres! Alle nieuw te plaatsen kozijnen, ramen en deuren worden voor plaatsing voorzien van twee lagen grondverf. Na afwerking in de gewenste kleur zijn uw nieuwe kozijnen uitstekend beschermd tegen weersinvloeden! U krijgt 5 jaar garantie op ons schilderwerk! Klik hier voor meer informatie over schilderwerk.

Besparen met HR++ isolatieglas

Oude ramen en deuren zijn meestal tussen de 3 en 4 cm dik. Nieuwe ramen en deuren worden standaard minimaal 5,6 cm dik gemaakt zodat er voldoende ruimte is voor het HR++ isolatieglas. Isolatieglas plaatsen in nieuwe kozijnen en ramen is voordeliger.

 

Aannemer, glaszetter, dubbelglas, isolatieglas, kozijnen, ramen, Utrecht, Bunnik, Breukelen, De Bildt, Driebergen, Harmelen, Houten, IJsselstein, Maarsen, Maartensdijk, Nieuwegein, Odijk, Soesterberg, Utrecht, Vianen, Werkhoven, Wijk bij Duurstede, Zeist

Als u alleen glas vervangt in bestaande kozijnen, dan zijn de kosten voor het plaatsen in verhouding hoger. Dit heeft er mee te maken dat de kozijnen geschikt gemaakt moeten worden om het veel dikkere isolatieglas te plaatsen.

Het is daarom in veel gevallen verstandig bij renovatie tegelijk nieuwe ramen en deuren te plaatsen of de kozijnen in zijn geheel te vervangen. Hierdoor bereikt u optimale isolatie, comfort en veiligheid. Nieuwe kozijnen, ramen en deuren hebben bovendien een veel langere levensduur en onderhoudscyclus. U bent dus veel minder geld kwijt aan onderhoud.

Laag BTW-tarief bij plaatsen isolatieglas

Bij energiebesparende maatregelen geldt het lage BTW-tarief. Dit geldt dus voor het plaatsen van isolatieglas, maar ook voor het isoleren van uw zolder. U betaalt slechts 6% BTW op de plaatsingskosten in plaats van 21%. Nog een reden om niet langer te wachten. Vraag hier direct online een vrijblijvende offerte aan.

Klinkbouw Totaalonderhoud: dé specialist in verantwoord totaalonderhoud

Bent u op zoek naar een aannemer, loodgieter, glaszetter, schilder, houten kozijnen, ramen, deuren, isolatieglas, dubbelglas, vervangen ramen en deuren, houtrot, timmerbedrijf, HR++ isolatieglas plaatsen, schilderwerk, herstellen houtrot, buitenschilderwerk, zinken dakgoten, dakrenovatie, vervangen goot, gescheurd lood vernieuwen, dakwerk, verhelpen lekkage, onderhoud, schilder, glashandel, glas in lood, enkel glas vervangen door isolatieglas, hardhouten kozijnen, vervanging ruit dubbelglas, isoleren, restauratie, renovatie. Vraag hier direct online een vrijblijvende offerte aan.  

 

Klinkbouw aannemer, loodgieter, schilder en glaszetter in Leiden en Den Haag